Opgradering af Lady-Comp til Lady-Comp baby

800,00 DKK

Få alle de ekstra fordele af at opgradere din Lady-Comp basic til Lady-Comp baby.

 

Gå fra at intet at få af vide om din cyklus til at få besked om det hele. Til dem der er født nysgerrige eller dem som ønsker at bruge de udvidende funktioner til at opnå graviditet. 

Beskrivelse

BEMÆRK: vi skal bruge dit serienummer fra din Lady-Comp, så vi kan tilpasse opgraderingen til lige netop din fertilitets computer. Skriv derfor dette under “Bemærkninger” under bestillingen.
Du finder serienummeret sådan her: 
1: Klik på ikonet for “Indstillinger” (skruenøgle)
2: Klik på ikonet med “I”
3: Aflæs serienummeret og skriv det i Bemærkningsfeltet under bestillingen. 

Få alle de ekstra fordele af at opgradere din Lady-Comp basic til Lady-Comp baby. Gå fra at intet at få af vide om din cyklus til at få besked om det hele. Til dem der er født nysgerrige eller dem som ønsker at bruge de udvidende funktioner til at opnå graviditet. 

Du får et sd-kort tilsendt, som du skal putte i din Lady-Comp basic og så kan du hurtigt selv lave opgraderingen. Du får selvfølgelig vejledning med.

Al din personlige data bevares selvfølgelig. 

Du opnår de samme funktioner som med Lady-Comp. Som f.eks. at få adgang til kalender funktion, hvor du bagud kan se et grafisk overblik over dine cyklusser. Du får mulighed for at lave noter på de forskellige dage, feks. at du havde migræne, drak alkohol m.m. Du kan også se 6 måneder frem med forventede datoer for hvornår du får din menstruation, således at du bedre kan planlægge ferie. Du kan også selv vælge alarmtonen og indstille volumen.

Men derudover får du adgang til de ekstra funktioner, som omhandler ønske om graviditet. Det være sig køns prognose, terminsdato osv. osv.

Se det fulde overblik over alle de fordele, af både praktisk og sjov karakter, du får ved at opgradere dinLady-Comp basic til Lady-Comp baby her.