Tilbud

Caya Gel

119,00 DKK 95,00 DKK

– Anvendes sammen med Caya pessar

– Forhindrer sædceller i at bevæge sig

– Ingen gener, består primært af mælkesyre

– Vegansk indhold

– Caya pessar og Caya Gel yder tilsammen 97% sikkerhed

– 1 tube indeholder gel til ca 12-15 gange

 • Beskrivelse

  Caya Gel virker ved at reducere sædcellernes evne til at bevæge sig. Inden pessaret sættes ind i skeden, placeres omkring en teskefuld (ca. 4 ml) Caya Gel i bægeret og på ydersiden af kanten. PH-værdien af gelen er sur, og dermed skabes et ugunstigt miljø inde i skeden for sædceller. Samtidig har gele’en en positiv effekt på de vaginal sekreter og forhindrer infektioner. Gelens virkning gør pessaret mere effektivt.

  Caya Gel er identisk med Contracep grønt fremstillet fra 1972-2002 og Contra Gel grøn som har været tilgængelig i Europa siden 2005. Denne mælkesyre baseret komposition viste sig i en stor undersøgelse fra 1989 (Dittrich) at være lige så sikker som de traditionelle sæddræbende produkter, der indeholder nonoxynol-9. Nonoxynol-9 har vist sig at være stærkt kræftfremkaldende, og er forbudt at anvende i mange lande. Undersøgelsen i 1989 sammenlignende også alle de forskellige pessar geler og cremer, og viste yderligere, at Caya Gel har meget lavt potentiale for at forårsage bivirkninger. Den dag i dag, er der stadig ikke påvist nogen bivirkninger ved Caya Gel.

  Gentages samleje, sprøjter man yderligere Caya Gel op i skeden. Der medfølger et indføringsrør ved køb af hver tube Caya Gel. Hver tube indeholder gel til ca 12-15 gange.

  Caya skal sidde i skeden i minimum 6 timer efter endt samleje, således at alle sædcellerne har nået at være i kontakt med Caya Gel og har mistet deres evne til at bevæge sig og/eller er døde.

  Caya Gel ingredienser:

  • mælkesyre (vegansk formel)
  • natriumlactat
  • cellulose
  • sorbinsyre
  • vand

  Tredobbelt sikkerhed

  Caya Pessar og Caya Gel står for sikkerhed

  1. Formen på Caya danner et bæger, der fungerer som en mekanisk barriere foran livmoderhalsen. Den faste kant på Caya dækker effektivt og sikkert livmoderhalsen.
  2. Caya Gel former ved hjælp af cellulose (gel-dannende middel), en yderligere fysisk barriere foran livmoderhalsen.
  3. Caya Gel har en sur pH-værdi på 3,8, som får sædcellerne til at ophøre med at bevæge sig. Samtidig har denne pH-værdi en positiv virkning på de naturlige beskyttende sekreter i skeden og forhindrer vaginale infektioner.

  Læs mere om Caya og Caya Gel her

 • Anmeldelser (7)

  Anmeldelser

  1. Maiken

   Mange tak for den grundige hjælp over telefonen og for at tage dig tid til mig. Jeg føler mig i trygge hænder med al den viden du har. Det var meget informativt og brugbart.

  2. Anna, Kbh

   Jeg er nødt til at sige, at jeg synes det en yderst sympatisk forretning du driver og ikke mindst en yderst sympatisk facon du driver den på. Jeg vil anbefale sitet til alle jeg kender.

  3. Julie, København

   Må sige jeg er meget imponeret over mit nye Caya. Fik det hjem i fredags og har allerede prøvet det flere gange. Jeg så videoen sammen med min kæreste før første gang og så hjalp han ellers med at sætte det ind. Det kom der en ren fest ud af hø hø.. Jeg er begejstret over hvor nemt og hurtigt det er at få den ind og ud.. Cremen der hører til er også meget lækker. 1000 tak for at du gør det så nemt og sundt for os!

  4. Lene

   Vil bare sige, at jeg er glad for man nu kan købe Caya i Danmark – og har netop lige bestilt nyt creme til mit Caya-pessar. Jeg bestilte mit hjem fra Tyskland i februar måned 2014. Jeg var lidt skeptisk først, men da jeg hverken kunne bruge p-piller eller hormonspiral var jeg nødt til at finde et alternativ, for kondomer er bare ikke lige det fedeste altid. Jeg har tidligere brugt pessar før jeg fik børn uden den større succes (i 1990érne). Jeg skulle lige lære at sætte det op og de første par gange jeg brugte det var jeg usikker på om det sad rigtigt og om det kunne mærkes og om det nu var sikkert nok.

   Nu har jeg brugt det i 4 måneder med stor succes og fornøjelse. Jeg er blevet rigtig fortrolig med at sætte det op og jeg kan gøre det på ganske få sekunder. Det er meget nemmere end et traditionelt pessar og det er også blødere og mere bøjeligt, synes jeg. Jeg mærker det over hovedet ikke og det gør min kæreste heller ikke. Dog har han mærket det et par gange, men det er nok lige den position vi så har ligget i. Jeg vil klart anbefale et caya-pesser. Det er en genial opfindelse og cremen til pessaret er også super. Den traditionelle pessarcreme husker jeg lugtede lidt af tapetklister og føltes lige sådan. Denne virker helt rigtig som en slags glidecreme. Den er klar og nem at have med at gøre og har en neutral duft.

  5. Lykke

   Jeg har nu haft mit Caya pessar i en del måneder og det fungerer bare super godt ! Bedste præventionsmetode jeg nogensinde har prøvet.

  6. Maja, Århus

   Tusind tak for at du gør et så flot og godt arbejde for at udbrede hormonfri prævention i Danmark.

  7. Cecilie

   Har modtaget min Caya og brugt den for første gang i dag – overraskende let at sætte op, og hverken min kæreste eller jeg kunne intet mærke – fantastisk!

  Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.