Om WorldCare

WorldCare har officielt fungeret siden 2004. 

Fundamentet er en overbevisning om, at det mest dyrebare og smukkeste ved en kvinde, det er hendes evne til skabe nyt liv – og vi ser det som en naturlighed, at vi selvfølgelig passer godt på vores underliv og alt hvad det berører og rummer af fysisk og ikke fysisk art.

Missionen er styrke os kvinder og bringe mest mulig naturlig sundhed, så vi sammen kan gøre jorden til et rarere og mere klimavenligt sted at være for os alle sammen og vores efterkommere.

Den tidligere ejer fortæller om hendes bevæggrunde for at starte WorldCare
Med en baggrund i sundhedsbranchen og med speciale i kvindeproblematikker, har jeg igennem mere end 30 år haft kontakt med kvinder, der på fortrolig vis har delt deres oplevelser om menstruation, prævention, barnløshed og de traditionelle produkter der findes dertil med mig. Jeg har set og selv oplevet de konsekvenser det kan have at bruge de traditionelle produkter og det tvang mig til at undersøge hvad det egentlig er de indeholder og hvad de gør ved vores krop, vores psyke og vores sårbare miljø. Jeg fandt frem til det jeg efter min bedste overbevisning mener er de bedste produkter der findes, når man tænker uskadelig, bivirkningsfri og sikker prævention. Jeg har selv brugt en fertilitets computer siden 2003 og et Caya pessar siden start 2014 – og har importeret dem hertil Danmark næsten lige så længe.”

I dag

I dag både importerer, forhandler og distribuerer WorldCare fertilitets computerne; Lady-Comp, Lady-Comp baby og Pearly samt det meget anerkendte pessar – Caya Pessar, hvor du kan beskytte dig selv, helt uden forstyrrende hormoner.

Caya pessar med i skoleundervisningen

Caya er også med i undervisningen på flere og flere af landets skoler, når sundhedsplejerskerne skal fortælle de store piger om mulighederne omkring prævention.

Er du selv Sundhedsplejerske og I, i jeres kommune eller på jeres skole, endnu ikke har fået tilsendt demomodeller af  Caya samt trykt materiale, så ring på 93 88 89 45. Så får I fluks nogle sæt – det koster jer selvfølgelig ikke noget.

Produkterne kan selvfølgelig købes her på worldcare.dk, men andre forhandlere er bl.a. følgende:

  • Lady-Comp kan også købes gennem Props & Pearls som både har butik i indre København, samt på flere andre webshops.
  • Caya pessar og Caya Gel kan købes på utallige webshops, samt ikke mindst i landets helsekostbutikker og på apotekerne.

Kender din læge, din gynækolog eller dit apotek ikke til produkterne?

WorldCare er et mindre firma med ildsjæle bag. Vi hverken kan eller vil gå med til medicinal firmaernes metoder og dagsorden når vi taler om markedsføring på disse områder. Ej heller kan vi som dem årligt sponsorere enorme beløb til læge uddannelsen (har du nogensinde tænkt over hvorfor de læser medicin og ikke til læge?). Ligeledes sponsorerer medicinal firmaerne enorme summer til praktiserende læger, gynækologer, apotekere og ikke mindst Sundhedsstyrelsen. Alle sammen nogen vi ellers gerne vil kunne stole på som neutrale, når det kommer til anbefalinger om vores sundhed.

Vi er her ikke for pengene eller de lyssky metoders skyld. Vi er her for jer, kvinder som ikke kan eller ikke ønsker at benytte hormoner af forskellige grunde.  Og for jer, som ikke ønsker at fylde jeres krop med kemi og skadelige stoffer. Vi er stolte over at være i stand til at tilbyde alternativer, som støtter jer i kontakten med jeres kroppe og som holder jer sunde, naturlige og stærke.

Det er altid skønt, når vi bliver kontaktet af en af jer, som fortæller om jeres læge og/eller gynækolog der er positivt stemt overfor produkterne. Måske vedkommende sågar har anbefalet dig at bruge dem. Har du lyst til at give os navnet på vedkommende vil vi sætte stor pris på det, så vi kan samle en lille database af læger/gynækologer vi kan henvise videre til og videreuddanne udi produkterne.

Synes du det er lidt for personlige emner at berøre?

Af en eller anden grund, er produkterne i WorldCare forbundet med tabu for mange mennesker. Vi møder mange forskellige følelsesmæssige reaktioner, nogen af dem meget kraftige, når vi præsenterer produkterne for andre. Vi har fuld forståelse for disse reaktioner og ved også at det ofte handler om det enkelte menneskes forhold til sin egen krop, sit underliv, sit sexliv m.m. Vi har tit mulighed for at tage en god snak om emnerne  – og mange gange med et positivt forvandlende resultat til følge. Det bekræfter os i høj grad i vigtigheden af at oplyse om og udbrede disse varer. Også på de områder her, der vedkommer os alle, skal vi være grønne og tænke i optimal sundhed, frem for at lade os begrænse af tabuer og berøringsangst.

Lad os vide hvad du syntes!
Vi sætter pris på din feedback og kommentarer til min webside. Hvis du synes noget er godt, så fortæl os det venligst. Hvis du synes der mangler nogle bestemte varer i webshoppen eller har andre kommentarer til forbedring, så lad os også vide det. Klik her for at emaile  din mening.
Tak!