Om WorldCare

Fortalt af Jasminikka Dolfi, ejer af WorldCare:

Jasminikka, Founder af WorldCare

 WorldCare har fungeret i mit hjerte altid og officielt som virksomhed i den her form siden 2004. 

For mig er noget af det mest dyrbare og smukkeste ved en kvinde, hendes evne til skabe nyt liv – og jeg ser det som en naturlighed, at vi selvfølgelig passer godt på vores underliv og alt hvad det berører og rummer af fysisk og ikke fysisk art.

Min mission er at styrke os kvinder, bringe mest mulig sundhed og frihed, så vi sammen kan gøre jorden til et rarere og mere klimavenligt sted at være for os alle sammen og vores efterkommere.

 

Det startede med en kvinde der fortalte mig om sine problemer med bind

Med en baggrund i sundhedsbranchen og med speciale i kvindeproblematikker, har jeg igennem mere end 30 år haft kontakt med kvinder, der på fortrolig vis har delt deres oplevelser om menstruation, prævention, barnløshed og de traditionelle produkter der findes dertil med mig. Jeg har set og selv oplevet de konsekvenser det kan have at bruge de traditionelle produkter og det tvang mig til at undersøge hvad det egentlig er de indeholder og hvad de gør ved vores krop, vores psyke og vores sårbare miljø. Jeg har nu fundet frem til det jeg efter min bedste overbevisning mener er de bedste produkter der findes, når man tænker uskadelig, bivirkningsfri og sikker prævention. Jeg har selv brugt en fertilitets computer siden 2003 og et Caya pessar siden start 2014 – og har importeret dem hertil Danmark næsten lige så længe.

I dag

I dag både importerer, forhandler og distribuerer jeg fertilitets computerne med Lady-Comp i front samt det meget smarte pessar Caya. Jeg vejleder, hjælper og behandler kvinder (og mænd) 1-til-1, holder foredrag om emnerne, skriver artikler, deltager på messer og konferencer,  blander mig i debatter og er med i internationale netværk hvor viden om hormonfri prævention diskuteres og deles.

Caya pessar med i skoleundervisningen

Caya er også med i undervisningen på flere og flere af landets skoler, når sundhedsplejerskerne skal fortælle de store piger om mulighederne omkring prævention.

Er du selv Sundhedsplejerske og I, i jeres kommune eller på jeres skole, endnu ikke har fået tilsendt demomodeller af  Caya samt trykt materiale, så ring til mig på 51 90 33 15. Så får I fluks nogle sæt, det koster jer selvfølgelig ikke noget.

Produkterne kan selvfølgelig købes her på worldcare.dk, men andre forhandlere er følgende:

  • Lady-Comp kan også købes gennem Props & Pearls som både har butik i indre København og webshop, samt på flere andre webshops, bla. Green Goddess
  • Caya pessar og Caya Gel kan købes på utallige webshops, samt ikke mindst i landets helsekostbutikker og på apotekerne.

Kender din læge, din gynækolog eller dit apotek ikke til produkterne?

WorldCare er bare et lille firma, med mig Jasminikka som den bærende ildsjæl. Jeg hverken kan eller vil gå med til medicinal firmaernes metoder og dagsorden når vi taler om markedsføring på disse områder. Ej heller kan jeg som dem årligt sponsorere enorme beløb til læge uddannelsen (har du nogensinde tænkt over hvorfor de læser medicin og ikke til læge?). Ligeledes sponsorerer medicinal firmaerne enorme summer til praktiserende læger, gynækologer, apotekere og ikke mindst Sundhedsstyrelsen. Alle sammen nogen vi ellers gerne vil kunne stole på som neutrale, når det kommer til anbefalinger om vores sundhed. 

Jeg er her ikke for pengene eller de lyssky metoders skyld. Jeg er her for jer, kvinder som ikke kan eller ikke ønsker at benytte hormoner af forskellige grunde.  Og for jer, som ikke ønsker at fylde jeres krop med kemi og skadelige stoffer. Jeg er stolt over at være i stand til at tilbyde alternativer, som støtter jer i kontakten med jeres kroppe og som holder jer sunde, naturlige og stærke.  

Det er altid skønt, når jeg kontaktes af en af jer, som fortæller om jeres læge og/eller gynækolog der er positivt stemt overfor produkterne. Måske vedkommende sågar har anbefalet dig at bruge dem. Har du lyst til at give mig navnet på vedkommende vil jeg sætte stor pris på det, så jeg kan samle en lille database af læger/gynækologer jeg kan henvise videre til og videreuddanne udi produkterne. 

Syntes du det er lidt for personlige emner at berøre?

Af en eller anden grund, er alle de varer jeg er endt med at importere forbundet med tabu for mange mennesker. Jeg møder mange forskellige følelsemæssige reaktioner, nogen af dem meget kraftige, når jeg præsenterer mine produkter for andre. Jeg er gudskelov stor nok til at vide, at reaktionen siger mere om det enkelte menneskes forhold til sin egen krop, sit underliv, sit sexliv m.m. end det siger om mig. Og gudskelov har jeg ofte også mulighed for at tage en god snak med dem der har disse reaktioner – og mange gange med et positivt forvandlende resultat til følge. Det bekræfter mig i høj grad i vigtigheden af at oplyse om og udbredde mine varer. Også på de områder her, der vedkommer os alle, skal vi være grønne og tænke i optimal sundhed, fremfor at lade os begrænse af tabuer og berøringsangst.

Lad mig vide hvad du syntes!
Jeg sætter pris på din feedback og kommentarer til min webside. Hvis du synes noget er godt, så fortæl mig det venligst. Hvis du synes der mangler nogle bestemte varer i webshoppen eller har andre kommentarer til forbedring, så lad mig det også vide. Klik her for at emaile mig din mening.
Tak!