Lady-Comp og Lady-Comp basic

Vær social. Del gerne.. Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

 

Lady-Comp støtter din naturlige cyklus, dit ønske om naturlig sikker prævention og/eller naturlig graviditet som intet andet

Hormonfri prævention og familieplanlægningHvis du ønsker at undgå graviditet naturligt, uden at udsætte din krop for hormoner eller andre kunstige metoder  eller du ønsker at maximere dine chancer for at blive gravid – er en cyklus computer, en Lady-Comp perfekt til dig.

Lady-Comp er den intelligente cyklus computer – en “next-generation” computer som lærer, analyserer og indikerer din ægløsning med meget stor præcision. Helt fri for hormoner og bivirkninger.

Hormonfri, ingen bivirkninger
99,3% sikker prævention

ØKONOMISK

En éngangs investering
Meget pålidelig
Høj kvalitet
Forventet holdbarhed 10-15 år
Udviklet og produceret i Tyskland – Tysk grundighed

VÅGN – MÅL – FÆRDIG:

Lady-Comp er nem at bruge. Baseret på din morgen temperatur, taget under tungen, bestemmer computeren dine frugtbare dage og viser dig hvornår du har din ægløsning, ved at registrere, analysere og gemme din personlige menstruations cyklus data. Den observerer din daglige frugtbarheds status og vil informere dig om de dage, hvor samleje kan medføre graviditet. 

DET ER SÅ NEMT SOM 1, 2, 3

  1. Tag din temperatur om morgenen
  2. Registrer når du får din menstruation
  3. Se om du er frugtbar i dag

LADY-COMP HOLDER ØJE MED AL DIN DATA OG GIVER DIG DET GRAFISKE OVERBLIK. NEM ADGANG TIL DIN PERSONLIGE DATA TIL ENHVER TID (gælder kun Lady-Comp og Lady-Comp baby)

Se din temperatur kurve, inklusiv din temperatur. Se hvornår du har haft din menstruation og hvornår du forventer at få den de næste 6 måneder. Se månens faser. 
Se din cyklus statistik, med gennemsnitlig cyklus længde, hvad du stiger i temperatur når du får din ægløsning, hvilke dage din ægløsning ligger på i din cyklus, længden af dage fra ægløsning til næste menstruations start (højfasen) og antallet af cyklusser med såkaldt nedsat funktion i det gule legeme.
Se tidligere, nuværende og fremadrettet prognose for din fertilitet i en månedlig kalender. 
Du kan endda tilføje dine personlige noter (f.eks. migræne, sex osv.)
Denne nye generation af Lady-Comp giver dig mulighed for at ændre alarmtonen og justere volume og lyset i displayet.

VÆLG DEN LADY-COMP DER ER RIGTIG FOR DIG!

Uanset hvor du er i dit liv, så er der en Lady-Comp der passer til dig. Fra den helt unge, aktive studerende, til den moderne kvinde i forhold, til kvinden der ønsker at stifte familie, over til kvinden der har fået de børn hun skal have og som ønsker at bevare et aktivt sundt sexliv. Lady-Comp sørger for dig. 

KLIK HER FOR AT SE HVILKEN MODEL DER PASSER TIL DIG

ARBEJDER MED DIN KROP PÅ NATURLIG VIS

Denne videnskablige beviste, sofistikerede og intelligente monitor, er hvor du er. Med 2 stk. AAA batterier, giver Lady-Comp dig friheden til at have god styr på din naturlige frugtbarhed. 

Er en cyklus computer for alle kvinder?
Hver kvinde er unik og vores cyklus’er kan være helt forskellige. De fleste kvinder vil opleve at cyklus computerne er perfekte til dem som enten prævention og/eller til famlieplanlægning. Mens andre kan opleve, at de har for mange røde dage pr cyklus. Det er svært at vide på forhånd, om en cyklus computer er noget for dig, men faktorer der influerer på antallet af de røde dage, er f.eks. hvis man har en meget ureglemæssig cyklus, om man har en decideret hormonel ubalance (som computeren så kan være med til at afsløre) og hvor regelmæssigt man sover, spiser og om man er stresset.