Lady-Comp

Lady-Comp støtter din naturlige cyklus, samt dit ønske om, på naturlig og sikker vis, at opnå graviditet, som intet andet

Hormonfri prævention og familieplanlægningHvis du ønsker at maximere dine chancer for at blive gravid – er fertilitets computeren, Lady-Comp, perfekt til dig.

Lady-Comp er den intelligente fertilitets computer – en “next-generation” computer som lærer, analyserer og indikerer din ægløsning med meget stor præcision. Helt fri for hormoner og bivirkninger.

Hormonfri, ingen bivirkninger
99,3% sikker 

ØKONOMISK

En éngangs investering
Meget pålidelig
Høj kvalitet
Udviklet og produceret i Tyskland – Tysk grundighed

VÅGN – MÅL – FÆRDIG:

Lady-Comp er nem at bruge. Baseret på din morgen temperatur, taget under tungen, bestemmer computeren dine frugtbare dage og viser dig hvornår du har din ægløsning, ved at registrere, analysere og gemme din personlige menstruations cyklus data. Den observerer din daglige fertilitets/frugtbarheds status og vil informere dig om de dage, hvor samleje kan medføre graviditet.

DET ER SÅ NEMT SOM 1, 2, 3

 1. Tag din temperatur om morgenen
 2. Registrer når du får din menstruation
 3. Se om du er fertil/frugtbar de næste 24 timer

LADY-COMP HOLDER ØJE MED AL DIN DATA OG GIVER DIG DET GRAFISKE OVERBLIK. NEM ADGANG TIL DIN PERSONLIGE DATA TIL ENHVER TID 

 • Se din temperatur kurve, inklusiv din temperatur.
 • Se hvornår du har haft din menstruation og hvornår du forventer at få den de næste 6 måneder.
 • Se månens faser hvis du ønsker det.
 • Se din cyklus statistik, med gennemsnitlig cyklus længde, 180 dage tilbage i tiden
 • Se hvad du gennemsnitlig stiger i temperatur når du får din ægløsning.
 • Se hvilke dage din ægløsning ligger på i din cyklus.
 • Se længden af dage fra ægløsning til næste menstruations start (højfasen).
 • Se antallet af cyklusser med såkaldt nedsat funktion i det gule legeme.
 • Se tidligere, nuværende og fremadrettet prognose for din fertilitet i en månedlig kalender.
 • Tilføj dine personlige noter i kalenderen (f.eks. migræne, sex osv.).
 • Du kan ændre alarmtonen og justere volume og lyset i displayet.

VÆLG DEN LADY-COMP DER ER RIGTIG FOR DIG!

Uanset hvor du er i dit liv, så er der en Lady-Comp der passer til dig. Fra den helt unge, aktive studerende, til den moderne kvinde i forhold, til kvinden der ønsker at stifte familie. Lady-Comp sørger for dig.

KLIK HER FOR AT SE OM LADY-COMP ELLER LADY-COMP BABY ER DEN RIGTIGE TIL DIG

 

Kommentar: 

Maria, Vordingborg
Ved ikke hvad jeg skulle gøre uden min Lady-Comp, jeg kan ikke tåle p-piller og har endelig fundet et sikkert alternativ. Det var faktisk min læge der anbefalede den.

Ditte Sandalgaard
For mange år siden besluttede jeg mig for ikke at spise p-piller det er over 25 år siden, Jeg vil og har aldrig haft lyst til nogen form for GIFT i min krop, heller ikke spiral eller pessar eller skum eller hvad der ellers er Vaginalring, Spiral tænk sig at have kobber/hormon i kroppen? Præventionsplaster, Minipiller, P- sprøjte p-stav. Det er GiFT i min verden og giver kvinder blodpropper og kraft og meget andet. Jeg er til natur metoden et Ikke-hormonelle præventionsmidler. Jeg syntes Lady- Comp er et respektfuldt prævention til kvinder, jeg glæder mig hver dag over at der er sådan et hormon fri prævention.

Maja, Aarhus
Tusind tak for at du gør et så flot og godt arbejde for at udbrede hormonfri prævention i Danmark

Michelle
Jeg er så vild med min Lady-Comp. Den giver mig et langt bedre kendskab til min krop end jeg før har haft og ikke mindst så slipper jeg for alle de rædselsfulde bivirkninger jeg havde med mine p-piller tidligere. Jeg føler mig naturlig, sund og sikker. Tak for alt det arbejde du gør.7

Helene, Kbh
Er super glad for at jeg kan have sikker sex uden at være påvirket af hormoner, men aller mest er jeg glad for at lære min egen krop bedre at kende

Anna, Kbh
Jeg er nødt til at sige, at jeg synes det en yderst sympatisk forretning du driver og ikke mindst en yderst sympatisk facon du driver den på. Jeg vil anbefale sitet til alle jeg kender.

Sissi, Hellerup
Jeg ville snakke lidt med min læge om min menstruationscyklus – og til det var min Ladycomp jo en dejlig hjælp til lige at have et overblik. Da jeg hiver den frem af tasken bliver hun MEGET BEGEJSTRET. Hun anbefalede allerede hendes klienter til at kende deres cyklus i stedet for p-piller mm

Helle
Jeg har brugt min Lady-Comp i 3 år nu og jeg elsker den! Mine veninder snakker om bivirkninger ved deres p-piller, men ikke mig 🙂

 

ARBEJDER MED DIN KROP PÅ NATURLIG VIS

Denne videnskablige beviste, sofistikerede og intelligente monitor, er hvor du er. Med 2 stk. AAA batterier, giver Lady-Comp dig friheden til at have god styr på din naturlige frugtbarhed.

Er en fertilitets computer for alle kvinder?
Hver kvinde er unik og vores cyklus’er kan være helt forskellige. De fleste kvinder vil opleve at fertilitets computerne er perfekte til dem som ønsker at opnå graviditet. Mens andre kan opleve, at de har for mange røde dage pr cyklus. Det er svært at vide på forhånd, om en fertilites computer er noget for dig, men faktorer der influerer på antallet af de røde dage, er f.eks. hvis man har en meget uregelmæssig cyklus, om man har en decideret hormonel ubalance (som computeren så kan være med til at afsløre) og hvor regelmæssigt man sover, spiser og om man er stresset.