Kundeservice / Kontakt

Kontakt oplysninger:

AA Medical Aps / WorldCare
CVR nr. 39 96 01 25
Poppelvej 6
DK-9000 Aalborg

Mail: info@worldcare.dk
Bank: Danske Bank

Reg.nr.: 3409
Kontonr.: 0012696590

Hvad enten du er kunde, forhandler, læge eller sygeplejerske, så se nedenfor hvordan vi kan hjælpe dig og hvordan du kan kontakte os.

Er du kunde?

Hvad enten du har spørgsmål til noget på siden, at bestillingen driller, du oplever vanskeligheder med en købt vare eller bare har spørgsmål dertil, så er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe og få hjælp og rådgivning.

Du vil typisk komme til at snakke med mig, Mette.

Ring venligst, fremfor at emaile, da vi dermed hurtigere kan afklare dine specifikke spørgsmål/vanskeligheder og du kan få mere fyldestgørende hjælp.

Er du Forhandler?

WorldCare er den eneste danske autoriserede importør og distributør på følgende varer. Og hvis du enten har en butik, en online shop eller en klinik med salg, kan vi tilbyde dig at blive forhandler af disse:

– Caya Pessar
– Caya Gel

– Lady-Comp

Du/I tilbydes præsentation af og oplæring om produkterne til dig og dit personale.
Du/I tilbydes produkt fotos og -tekst til både web og i trykkvalitet efter behov
Du/I tilbydes support når du har brug for det
Du/I tilbydes support til kunderne når de har brug for det

Du kan også læse mere her

Er du læge, sygeplejerske, gynækolog?

Caya er med i undervisningen på flere og flere af landets skoler, når sundhedsplejerskerne skal fortælle de store piger om mulighederne omkring prævention.

Er du selv Sundhedsplejerske og I, i jeres kommune eller på jeres skole, endnu ikke har fået tilsendt demomodeller af Caya samt trykt materiale, så kontakt os for dette.

Ligeledes fremvises Caya pessaret og Lady-Comp på flere og flere af landets gynækolog klinikker til patienterne der kommer der.

Arbejder du på en gynækologisk klinik eller en almindelig lægeklinik og er interesseret i at høre mere og/eller få tilsendt demomodeller og trykt materiale er dette selvfølgelig også muligt.

Hvor kan du købe produkterne henne?

Produkterne kan selvfølgelig købes her på worldcare.dk, men andre forhandlere er for eksempel:

Lady-Comp kan også købes gennem Props & Pearls (Butik i Kbh og webshop) og Green Goddess (webshop med medlemsrabat).

Caya pessar og Caya Gel kan købes i helsekostbutikker, på apotekere og på masser af andre webshops.  Vil du hjælpe til så efterspørg den på dit Apotek og/eller din helsekostbutik, så endnu flere butikker kan få den på hylderne. Vi takker på forhånd.