Kundeservice / Kontakt

 

Brug for hjælp? Spørgsmål?

Er du bruger af en af produkterne eller gerne vil høre mere inden et evt. køb,
så beder jeg dig om at ringe fremfor at e-maile.

På den måde kan vi hurtigt afklare dine specifikke spørgsmål/vanskeligheder
og du kan få hjælp hurtigt og mere fyldestgørende. Tak.

Hvad enten du har spørgsmål til noget på siten, at bestillingen driller, du oplever vanskeligheder med en købt vare eller bare har spørgsmål dertil, så er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe og få professionel og kvalificeret hjælp og rådgivning.

Du vil typisk komme til at snakke med mig, Jasminikka.
Jeg har 30 års erhvervserfaring i sundhedsbranchen med speciale i kvindeproblematikker (barnløshed, graviditet, fødsel, menstruationsproblemer, underlivssygdomme osv.). Jeg er med i internationale netværk af dedikerede ildsjæle, der arbejder med og rådgiver om menstruationskopper og hormonfri prævention.  Og selvfølgelig har jeg personlig erfaring med alle produkterne, f.eks. har jeg brugt en menstruationskop siden 1996, cyklus eller fertilitets computeren Lady-Comp siden 2003 og et Caya pessar siden starten af 2014.

Ring på +45 51 90 33 15

Den bedste tid at nå mig på, er mellem kl 12 og 15 på hverdage 

Er telefonen optaget eller jeg ikke har mulighed for at besvare dit opkald, kan du indtale dit navn og telefonnummer klart og tydeligt og du vil hurtigst muligt blive ringet op.

Sundhedsplejersker og Gynækolog klinikker

Både DivaCup og Caya er med i undervisningen på flere og flere af landets skoler, når sundhedsplejerskerne skal fortælle de store piger om mulighederne omkring menstruation og prævention.
Er du selv Sundhedsplejerske og I, i jeres kommune eller på jeres skole, endnu ikke har fået tilsendt demomodeller af Caya samt trykt materiale, så ring til mig på 51 90 33 15. 

Ligeledes fremvises Caya pessaret på flere og flere af landets gynækolog klinikker til patienterne der kommer der.
Arbejder du på en gynækologisk klinik eller bare en almindelig læge klinik og I er interesseret i at høre mere og/eller få tilsendt demomodeller og trykt materiale? Så ring til mig, Jasminikka på 51 90 33 15.  

Produkterne kan selvfølgelig købes her på worldcare.dk, men andre forhandlere er følgende:

  • Lady-Comp kan også købes gennem Props & Pearls (Butik i Kbh og webshop) og Green Goddess (webshop med medlemsrabat). 
  • Caya pessar og Caya Gel kan købes i helsekostbutikker, på apotekere og på masser af andre webshops.  Vil du hjælpe til så efterspørg den på dit Apotek og/eller din helsekostbutik, så endnu flere butikker kan få den på hylderne. Jeg takker på forhånd. 

Med venlig hilsen
Jasminikka Dolfi

Jasminikka

WorldCare
Etableret 2004 af Jasminikka Dolfi
CVR nr. 27 81 84 98
Marielundvej 30
DK-2730 Herlev

Telefon: +45 51 90 33 15
Mail: info@worldcare.dk

Bank: Merkur 8401 000 11 55 490
SWIFTcode: AMBKDKKK
IBANnr: DK2384010001155490