Om sikkerheden med Lady-Comp/Pearly

99,3 % sikker

Hver morgen når du vågner, skal du måle din basale kropstemperatur med føleren under din tunge. Sensoren i måleren er udviklet af NASA til brug i rummet og er en af de mest avancerede og præcise målere der findes (1/100 del af en grad præcision).

Den tager derefter din temperatur og sammenholder den med dens bio-matematiske  prognose software og gemte information af alt hvad der er lavet af forskning vedrørende menstruationscyklus og undfangelse, samt de mere end 1 million lagerede cyklusser af forskellig art, for at analysere, bestemme og vise din individuelle cyklus.  Dette er grunden til at denne intelligente cyklus computer er den mest sikre i verden. Den er 99,3%.

Sikkerhed med din cyklus computer

Du kan se mere fakta om computerne og sikkerheden her på producentens webside. 

BEDRE HELE TIDEN

Du bør tage din temperatur så regelmæssigt som muligt. For jo mere information computeren indsamler om dig, jo hurtigere kan den nedsætte antallet af frugtbare (røde) dage. Computerne er sikre at benytte fra første måling. Jo mere data du giver computeren, jo mere ved den om dig.

PROGRAMMET

Cyklus computerne er programmeret til præcist at bestemme og vise tidspunktet for ægløsning.

Ægløsningen forårsager en lille, men stadig målbar stigning i din krops temperatur. Når du måler din temperatur med sensoren om morgenen før du står op, vil computeren med det samme evaluere målingen og hurtigt bestemme din individuelle tilstand.

Hvis du er frugtbar vil computeren vise et rødt lys og hvis du er i din ufrugtbar fase, vil computeren vise et grønt lys. Visningen er 99,3% sikker og er gældende for de næste 24 timer.

Er en fertilitets computer for alle kvinder?
Hver kvinde er unik og vores cyklus’er kan være helt forskellige. De fleste kvinder vil opleve at fertilitets computerne er perfekte til dem der ønsker at opnå graviditet. Mens andre kan opleve, at de har for mange røde dage pr cyklus. Det er svært at vide på forhånd, om en fertilites computer er noget for dig, men faktorer der influerer på antallet af de røde dage, er f.eks. hvis man har en meget uregelmæssig cyklus, om man har en decideret hormonel ubalance (som computeren så kan være med til at afsløre) og hvor regelmæssigt man sover, spiser og om man er stresset.