Tilbud

Lady-Comp januar Kampagne

3.899,00 DKK 3.295,00 DKK

– 99,3% sikker når du vil undgå graviditet, med mange nyttige oplysninger, helt uden bivirkninger og hormoner – bevar din naturlige cyklus

eller

– Hjælp hvis du ønsker at få et barn, få besked og afslør evt. hormonelle vanskeligheder

– Lær dig selv og din krop bedre at kende

 • Beskrivelse

  Revolutionerende special-design til kvinder!!

  Vil du ha den fulde oversigt over din cyklus?

  Vil du gerne opnå graviditet og få naturlig hjælp dertil?

  Helt uden kunstige hormoner og indsatte fremmedlegemer..

  Sammenlign de 2 modeller og se det specifikke Lady-Comp kan gøre for dig her

  Dette er uden tvivl den mest populære og solgte model. Med denne model er du rigtig godt kørende og du får ikke alene nyttig viden om din cyklus, du får også alt det sjove med. Det er f.eks. grafisk overblik over dine cyklusser, mulighed for at lave personlige notater, ændring af alarm tonen osv.

  Tryk på linket ovenstående og se den fulde liste af funktioner din Lady-Comp har. 

  Computeren er med et stort farvedisplay og betjeningen og indstillingerne er som vi kender det fra en smart-phone. Nem, let, overskuelig og med mange muligheder.

  På og med displayet kan du f.eks. se statistik over din cyklus i en overskuelig farve kalender (Du kan gå 180 dage tilbage i tiden med en Lady-Comp), planlægge ferier fremover i forhold til hvornår du forventes at have din menstruation og mange andre nye spændende funktioner.

  Vil du kende endnu mere til din cyklus kan du også tilslutte Lady-Comp til din computer via USB stik og få adgang til fuldt overblik over alle dine gemte data.
  Du kan selv lave udprint og evt. tage det med til lægen hvis du har brug for at snakke med hende/ham om din cyklus. Hvad enten det er cyklussen der driller eller måske i forbindelse med at opnå graviditet.

  • Nyt stort farvedisplay
  • Menuer med ikoner som på en smartphone
  • Vælg selv den alarm tone og volume du bedst kan lide
  • Nem betjening og indstilling
  • Kan tilsluttes computer via USB stik og få fuldt overblik over dine cyklusser
  • Lav selv udprint af dine data
  • Skift selv batteri eller genoplad de 2 stk AAA batterier
  • 9 cm i diameter og vægt på kun 130 g

  Lady-Comp i korte træk

  Den nye Lady-Comp fungerer som den plejer, nemlig ved at være en monitor over din hormonbalance og du måler stadig under tungen om morgen når du står op. Computeren krydstjekker med det indprogramerede data der findes inde i den (bl.a. alt hvad der findes af kliniske studier hvad fertilitet angår og mere end 1 million forskelligartede cyklusser), den tager højde for bl.a. sæds lange levetid og giver dig så besked om hvorvidt du kan blive gravid eller ej de næste 24 timer.

  Den nye Lady-Comp har  – ligesom sin foregænger – gennemgået utallige test og studier. Det betyder, at du kan være helt tryg og stole på den høje dokumenterede sikkerhed på 99,3%.

  I tvivl om du skal have dig en Lady-Comp baby i stedet? Se den specifikke forskel på de 2 modeller her

  Indhold i æsken:

  • Lady-Comp
  • 2 x genopladelige AAA batterier ( de er opladede ved køb)
  • USB kabel
  • Etui, til når du er på farten
  • Dansk manual

  Super høj sikkerhed, – og ikke bare et termometer

  En fertilitets/cyklus computer er en helt hormonfri og bivirkningsfri måde at lære din cyklus at kende. Den virker ved at registrere de hormonforandringer, som sker under en kvindes menstruations cyklus. Ingen indgreb gøres i kroppen og metoden er 100% naturlig. Computerne forener gennemtestet videnskab og kliniske studier med en smart teknologi.

  Grundlaget for de 3 modeller er den samme: Man måler sin basale kropstemperatur under tungen om morgenen når man vågner, computeren går ind og krydstjekker med det indprogrammerede data samt det personligt lagrede data, tager højde for de dage sæd kan holde sig levende og derefter fortæller den om du kan blive gravid eller ej de næste 24 timer.

  Vores cyklus computere adskiller sig fra ægløsningsmetoder ved bl.a. at tage højde for tiden 5-6 dage før ægløsningen, hvor man kan blive gravid ved samleje grundet sædcellernes lange levetid. Det er med til at give den høje sikkerhed på 99,3%.

  Hvis du ønsker at bruge computeren til familiplanlægning har du 6 dages prognose før den næste ægløsning, bekræftelse af ægløsningen og graviditetstest – alt i en lille håndholdt computer.

  Alle computerne indeholder en alarmklokke, som kan vække dig om morgenen og kan fortælle dig hvornår du skal måle.

  • Produceret i Tyskland
  • Klinisk dokumenteret Pearl-Index på 0,7 eller omregnet til en sikkerhed på 99,3%
  • ISO 13485:2003 + AC 2007 certificerede

  Kommentar: 

  Maria, Vordingborg
  Ved ikke hvad jeg skulle gøre uden min Lady-Comp, jeg kan ikke tåle p-piller og har endelig fundet et sikkert alternativ. Det var faktisk min læge der anbefalede den.

  Ditte Sandalgaard
  For mange år siden besluttede jeg mig for ikke at spise p-piller det er over 25 år siden, Jeg vil og har aldrig haft lyst til nogen form for GIFT i min krop, heller ikke spiral eller pessar eller skum eller hvad der ellers er Vaginalring, Spiral tænk sig at have kobber/hormon i kroppen? Præventionsplaster, Minipiller, P- sprøjte p-stav. Det er GiFT i min verden og giver kvinder blodpropper og kraft og meget andet. Jeg er til natur metoden et Ikke-hormonelle præventionsmidler. Jeg syntes Lady- Comp er et respektfuldt prævention til kvinder, jeg glæder mig hver dag over at der er sådan et hormon fri prævention.

  Maja, Aarhus
  Tusind tak for at du gør et så flot og godt arbejde for at udbrede hormonfri prævention i Danmark

  Michelle
  Jeg er så vild med min Lady-Comp. Den giver mig et langt bedre kendskab til min krop end jeg før har haft og ikke mindst så slipper jeg for alle de rædselsfulde bivirkninger jeg havde med mine p-piller tidligere. Jeg føler mig naturlig, sund og sikker. Tak for alt det arbejde du gør.7

  Helene, Kbh
  Er super glad for at jeg kan have sikker sex uden at være påvirket af hormoner, men aller mest er jeg glad for at lære min egen krop bedre at kende

  Anna, Kbh
  Jeg er nødt til at sige, at jeg synes det en yderst sympatisk forretning du driver og ikke mindst en yderst sympatisk facon du driver den på. Jeg vil anbefale sitet til alle jeg kender.

  Sissi, Hellerup
  Jeg ville snakke lidt med min læge om min menstruationscyklus – og til det var min Ladycomp jo en dejlig hjælp til lige at have et overblik. Da jeg hiver den frem af tasken bliver hun MEGET BEGEJSTRET. Hun anbefalede allerede hendes klienter til at kende deres cyklus i stedet for p-piller mm

  Helle
  Jeg har brugt min Lady-Comp i 3 år nu og jeg elsker den! Mine veninder snakker om bivirkninger ved deres p-piller, men ikke mig 🙂

 • Anmeldelser (11)

  Anmeldelser

  1. Maiken

   Mange tak for den grundige hjælp over telefonen og for at tage dig tid til mig. Jeg føler mig i trygge hænder med al den viden du har. Det var meget informativt og brugbart.

  2. Helle, Brøndby

   Jeg har brugt min Lady-Comp i 3 år nu og jeg elsker den! Mine veninder snakker om bivirkninger ved deres p-piller, men ikke mig 🙂

  3. Sissi, Vallensbæk

   Jeg ville snakke lidt med min læge om min menstruationscyklus – og til det var min cykluscomputer jo en dejlig hjælp til lige at have et overblik. Da jeg hiver den frem af tasken bliver hun MEGET BEGEJSTRET. Hun anbefalede allerede hendes klienter til at kende deres cyklus i stedet for p-piller mm

  4. Anna, Kbh

   Jeg er nødt til at sige, at jeg synes det en yderst sympatisk forretning du driver og ikke mindst en yderst sympatisk facon du driver den på. Jeg vil anbefale sitet til alle jeg kender.

  5. Helene, Kbh

   Er super glad for at jeg kan have sikker sex uden at være påvirket af hormoner, men aller mest er jeg glad for at lære min egen krop bedre at kende

  6. Maria, Vordingborg

   Ved ikke hvad jeg skulle gøre uden min Lady-Comp, jeg kan ikke tåle p-piller og har endelig fundet et sikkert alternativ. Det var faktisk min læge der anbefalede den.

  7. Jazmin, Hillerød

   Jeg fik for lidt over 2 år siden udvidet min verden ift. min cyklus. Jeg fik foræret en divacup af min mor, som var noget meget nyt for mig. Dette møde var kærlighed ved første blik Jeg fandt det fantastisk, alt det positive ved denne cup. Alt fra hvad den er lavet af, til letheden ved at bruge den, de sparede penge som let kan løbe op når der skal købes bind og tamponer og ikke mindst hvor godt det er for miljøet. Udover dette, har jeg fået et helt nyt forhold til min menstruation. Det er gået fra noget der skulle overståes og var ulækkert, til noget meget smukt og kraftfuldt. Da blodet ikke kommer i kontakt med ilt, er der nu intet uhygiejnisk ved det. Men blot det smukke resultat af min krops fantastiske naturlig arbejde. Jeg er så taknemlig. Foruden divacuppen, har jeg fået en ladycomp. som hjælper mig med at have styr på min cyklus. Jeg har i mange år været fortvivlet, da jeg ikke kan tåle nogen form for p-piller eller mini-p. Så er få dette skønne alternativ i mit liv, har været utroligt befriende og beroligende. Jeg kan på det varmeste anbefale begge produkter. Og Jasminikka er jo fantastisk sød til at hjælpe, på alle måder.

  8. Reidun, Århus

   Jeg er meget imponeret over min Lady-Comp. Det er både avanceret og dyb komplekst teknologi, men samtidig er funktionaliteten jo simpel og ganske brugervenlig.

  9. Michelle

   Jeg er så vild med min Lady-Comp. Den giver mig et langt bedre kendskab til min krop end jeg før har haft og ikke mindst så slipper jeg for alle de rædselsfulde bivirkninger jeg havde med mine p-piller tidligere. Jeg føler mig naturlig, sund og sikker. Tak for alt det arbejde du gør.

  10. Maja, Århus

   Tusind tak for at du gør et så flot og godt arbejde for at udbrede hormonfri prævention i Danmark.

  11. Ditte Sandalgaard

   For mange år siden besluttede jeg mig for ikke at spise p-piller det er over 25 år siden, Jeg vil og har aldrig haft lyst til nogen form for GIFT i min krop, heller ikke spiral eller pessar eller skum eller hvad der ellers er Vaginalring, Spiral tænk sig at have kobber/hormon i kroppen? Præventionsplaster, Minipiller, P- sprøjte p-stav. Det er GiFT i min verden og giver kvinder blodpropper og kraft og meget andet. Jeg er til natur metoden et Ikke-hormonelle præventionsmidler. Jeg syntes Lady- Comp er et respektfuldt prævention til kvinder, jeg glæder mig hver dag over at der er sådan et hormon fri prævention.

  Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.