FAQ Loulou cup

Hvad er forskellen mellem Loulou cup pink og turkis?

De fleste kvinder kan bære begge modeller, men Loulou cup turkis er blødere end Loulou cup pink. Den turkise model vil være perfekt til normale/følsomme kvinder, mens den lyserøde Loulou cup vil være perfekt til normale/aktive kvinder og dem, der træner regelmæssigt.

Er Loulou cup behagelig?

Ja, Loulou cup er yderst behagelig. Vores menstruationskop er super blød og fleksibel, så du kan manipulere den og folde den let. Dens specifikke design er udtænkt til let at folde sig ud. Vores menstruationskop tilpasser sig perfekt til din krops bevægelse, og du vil slet ikke mærke den.

Jeg kan ikke indsætte min menstruationskop, hvad skal jeg gøre?

Hvis du ikke kan indsætte din menstruationskop første gang, skal du slappe af! det er vigtigt at slappe af i bækkenbundsmusklerne under indsættelse og fjernelse.

Prøv en af ​​vores foldemetoder. Hvis dette er din første menstruationskop, råder vi dig til at prøve de forskellige foldeteknikker, og se hvilken der passer dig bedst. De fleste kvinder indsætter og fjerner deres menstruationskopper, mens de sidder på toilettet eller sidder på hug i brusebadet. Glem ikke at holde din menstruationskop foldet, indtil den er helt indsat i din vagina.

Hvor længe kan jeg bære min menstruationskop?

Du kan bære din menstruationskop i op til 8 timer. Du skal tømme din menstruationskop mindst to gange om dagen eller mere, hvis det er nødvendigt.

Lækager

Loulou cup er designet til let at åbne og minimere risikoen for lækager. Generelt, hvis du har lækager, skyldes det, at din kop ikke er placeret korrekt, eller at den sikre suge-tætning ikke er oprettet. Prøv en anden foldning og træk forsigtigt i stammen for at skabe suge-tætning.

Skub ikke din kop for langt, koppen placerer sig lige under din livmoder.

Hvis du føler, at din kop ikke er åben, kan du dreje koppen for at åbne den.

Hvordan fjerner jeg min menstruationskop?

 1. Træk forsigtigt i stammen for at bringe din menstruationskop nær indgangen til din vagina.
 2. Klem bunden af ​​din menstruationskop for at fjerne suge-tætningen og før din menstruationskop til udgangen ved at holde koppen lige. Træk aldrig din kop ud ved stilken alene.

Hvad gør jeg, hvis min menstruationskop sidder meget højt, og jeg ikke kan nå den?

Gå ikke i panik! Din menstruationskop kan ikke gå tabt inde i din krop.

Squat ned og slap af i dine bækkenbundsmuskler. Du kan også skubbe det naturligt ved at presse. Når det er nede, skal du ikke glemme at presse bunden af ​​koppen for at fjerne suge tætningen som forklaret ovenfor.

Stammen forstyrrer mig, kan jeg trimme den?

Ja, du kan forkorte stammen ved at klippe den med en saks. Forsøg dog ikke at forkorte stammen, mens du bærer din menstruationskop

Sport og aktiviteter

Loulou cup er designet til aktive kvinder. Du kan løbe, danse, svømme, gøre yoga og andre sportsaktiviteter frit, selv når du har din menstruation.

Hvor fremstilles Loulou cup?

Loulou cup fremstilles i Frankrig under strenge hygiejniske forhold på en fabrik, der er autoriseret til at producere medicinske artikler i overensstemmelse med ISO 13485-standarder.

Mange menstruationskopper på markedet er lavet med tvivlsomme materialer i lande, hvor lovgivningen er mindre restriktiv end i Frankrig.

Dit helbred er vores hovedprioritet.

Er Loulou cup sund?

Ja, Loulou cup er et sundt alternativ til tamponer og bind. Silikonen bruges i vid udstrækning i medicinsk udstyr på grund af dens høje tolerance over for menneskekroppen.

Tamponer og bind indeholder mange giftige produkter og blegemiddel, hvilket ikke er tilfældet med Loulou cup. Loulou cup er lavet af den bedste medicinske silikone og indeholder ingen BPA, phthalater, latex eller tungmetaller.

Er de farvestoffer der er brugt sunde? 

Alle farvestoffer, der anvendes til produktionen af ​​vores menstruationskopper, overholder reglerne og er helt sikre at bruge.

Hvilken type silikone bruger vi?

Silikonen, som vi bruger, overholder de strengeste standarder. Vores silikone overholder følgende enheder: FDA, 10993 – 6 – 10, USP klasse VI, Rohs og REACH.

Skal jeg udskifte min menstruationskop hvert år? 

Nej, der er absolut ingen grund til at skifte din menstruationskop hvert år. Hos nogle kvinder holder menstruationskoppen i mange år, andre foretrækker at skifte dem oftere. Den amerikanske fødevare- og lægemiddeladministration (FDA) anbefaler at skifte din menstruationskop hvert 2. år. Nogle kvinder, der ser deres menstruationskopper skifte farve over tid, foretrækker at købe en ny. Du kan undgå at misfarve din menstruationskop ved at skylle den med koldt vand, inden du rengør den med din sæbe.

Hvordan forhindrer jeg, at min menstruationskop ændrer farve?

Du skal skylle den først med koldt vand, før du vasker den med sæbe.

Hvordan tager jeg mig af min menstruationskop?

Det anbefales at rengøre din menstruationskop med neutral sæbe og vand efter hver tømning hvis det er muligt, og koge din menstruationskop når din menstruationsperiode er slut. Sæt din menstruationskop i kogende vand i 2 til 3 minutter for at sterilisere den. Lad din kop køle af, inden du lægger den i bomuldsposen klar til næste menstruation.

Intrauterin device (IUD) og Louloucup

Mange kvinder bruger deres menstruationskop med deres lUD. Vi anbefaler, at du konsulterer din læge, inden du bruger din Loulou Cup med en lUD.

Kan jeg få et toksisk chok syndrom ved hjælp af en menstruationskop?

Toksisk shock syndrom (TSS) påvirker både mænd og kvinder.

Giftigt chok syndrom kan forekomme efter en nylig operation, et insektstik, men også for kvinder, der bærer en intrauterin enhed, menstruationskopper og eller tamponer.

Det skal bemærkes, at det toksiske chok forbundet med brugen af ​​en menstruationskop er alvorligt, men er ekstremt sjældent.

For at reducere din risiko for eksponering for TSS skal du gøre følgende:

 • Brug ikke menstruationskopper, hvis du tidligere har været diagnosticeret med TSS.
 • Kog din menstruationskop, før du bruger den første gang, og inden hver cyklus starter
 • Fjern og rengør din menstruationskop forsigtigt, når du har brugt den i 8 timer
 • Rengør dine hænder før og efter håndtering af din menstruationskop

Hvad er de vigtigste symptomer på toksisk shock syndrom?

Det toksiske choksyndrom starter normalt med influenza eller høj feber (39 – 40 grader C.) De andre symptomer er:

 • Forvirring,
 • Ekstrem træthed
 • Svaghed
 • Hovedpine
 • Diarré og opkastning
 • Udslæt

Hvis du oplever disse symptomer, og du tror, ​​du lider af toksisk shock syndrom, skal du kontakte din læge og straks gå til hospitalet.

Hvorfor er Loulou cup miljøvenlig?

Loulou cup kan genbruges hver måned og har en gennemsnitlig levetid på 2 år, hvis du tager dig af det ordentligt!

I løbet af en levetid vil en kvinde bruge mellem 10.000 og 15.000 menstruations produkter (puder, tamponer, applikatorer, emballage). På verdensplan kasseres mere end 45 milliarder puder hvert år. Det tager gennemsnitligt 500 år for disse hygiejniske produkter at forsvinde, hvilket gør denne industri til en af ​​de mest forurenende i verden.

Forestil dig, hvis alle kvinder købte menstruationskopper i stedet for andre menstruations produkter …

Køb af din menstruationskop giver dig mulighed for at reducere din miljøpåvirkning. Lav en gestus for dig, men også for miljøet.

Testes Loulou cup på dyr?

Nej, Loulou cup er ikke testet på dyr og er velegnet til folk, der praktiserer en vegansk livsstil.