Tilbud

Caya Gel

238,00 DKK 199,00 DKK

– KØB 2 OG SPAR PENGE

– Anvendes sammen med Caya pessar

– Forhindrer sædceller i at bevæge sig

– Ingen gener, består primært af mælkesyre

– Vegansk indhold

– Caya pessar og Caya Gel yder tilsammen 97% sikkerhed

– 1 tube indeholder gel til ca 12-15 gange

 • Beskrivelse

  Caya Gel virker ved at reducere sædcellernes evne til at bevæge sig. Inden pessaret sættes ind i skeden, placeres omkring en teskefuld (ca. 4 ml) Caya Gel i bægeret og på ydersiden af kanten. PH-værdien af gelen er sur, og dermed skabes et ugunstigt miljø inde i skeden for sædceller. Samtidig har gele’en en positiv effekt på de vaginal sekreter og forhindrer infektioner. Gelens virkning gør pessaret mere effektivt.

  Caya Gel er identisk med Contracep grønt fremstillet fra 1972-2002 og ContraGel grøn som har været tilgængelig i Europa siden 2005. Denne mælkesyre baseret komposition viste sig i en stor undersøgelse fra 1989 (Dittrich) at være lige så sikker som de traditionelle sæddræbende produkter, der indeholder nonoxynol-9. Nonoxynol-9 har vist sig at være stærkt kræftfremkaldende, og er forbudt at anvende i mange lande. Undersøgelsen i 1989 sammenlignende også alle de forskellige pessar geler og cremer, og viste yderligere, at Caya Gel, har meget lavt potentiale for at forårsage bivirkninger. Den dag i dag, er der stadig ikke påvist nogen bivirkninger ved Caya Gel.

  Gentages samleje, sprøjter man yderligere Caya Gel op i skeden. Der medfølger et indføringsrør ved køb af hver tube Caya Gel. Hver tube indeholder gel til ca 12-15 gange.

  Caya skal sidde i skeden i minimum 6 timer efter endt samleje, således at alle sædcellerne har nået at være i kontakt med Caya Gel og har mistet deres evne til at bevæge sig og/eller er døde.

  Caya Gel ingredienser:

  • mælkesyre (vegansk formel)
  • natriumlactat
  • cellulose
  • sorbinsyre
  • vand
  • Vanillin

  Tredobbelt sikkerhed

  Caya Pessar og Caya Gel står for sikkerhed

  1. Formen på Caya danner et bæger, der fungerer som en mekanisk barriere foran livmoderhalsen. Den faste kant på Caya dækker effektivt og sikkert livmoderhalsen.
  2. Caya Gel former ved hjælp af cellulose (gel-dannende middel), en yderligere fysisk barriere foran livmoderhalsen.
  3. Caya Gel har en sur pH-værdi på 3,8, som får sædcellerne til at ophøre med at bevæge sig. Samtidig har denne pH-værdi en positiv virkning på de naturlige beskyttende sekreter i skeden og forhindrer vaginale infektioner.

  Læs mere om Caya og Caya Gel her

 • Anmeldelser (0)

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.