Tilbud

Caya Gel

238,00 DKK 200,00 DKK

– KØB 2 OG SPAR PENGE

– Anvendes sammen med Caya pessar

– Forhindrer sædceller i at bevæge sig

– Ingen gener, består primært af mælkesyre

– Vegansk indhold

– Caya pessar og Caya Gel yder tilsammen 97% sikkerhed

– 1 tube indeholder gel til ca 12-15 gange

 • Beskrivelse

  Caya ® Gel virker ved at reducere sædcellernes evne til at bevæge sig. Inden pessaret sættes ind i skeden, placeres omkring en teskefuld (ca. 4 ml) Caya® Gel i bægeret og på ydersiden af kanten. PH-værdien af gelen er sur, og dermed skabes et ugunstigt miljø inde i skeden for sædceller. Samtidig har gele’en en positiv effekt på de vaginal sekreter og forhindrer infektioner. Gelens virkning gør pessaret mere effektivt.

  Caya ® Gel er identisk med Contracep® grønt fremstillet fra 1972-2002 og ContraGel ® grøn som har været tilgængelig i Europa siden 2005. Denne mælkesyre baseret komposition viste sig i en stor undersøgelse fra 1989 (Dittrich) at være ligeså sikker som de traditionelle sæddræbende produkter, der indeholder nonoxynol-9. Nonoxynol-9 har vist sig at være stærkt kræftfremkaldende, og er forbudt at anvende i mange lande. Desværre kan det stadig købes på de danske apotekere. Undersøgelsen i 1989 sammenlignende også alle de forskellige pessar geler og cremer, og viste yderligere, at denne gel, har meget lavt potentiale for at forårsage bivirkninger. Den dag i dag, er der stadig ikke påvist nogen bivirkninger ved Caya Gel.

  Gentages samleje, sprøjter man yderligere CayaGel op i skeden. Der medfølger et indføringsrør ved køb af hver tube CayaGel. Hver tube indeholder gel til ca 12-15 gange. 

  Caya skal sidde i skeden i minimum 6 timer efter endt samleje, således at alle sædcellerne har nået at være i kontakt med CayaGel og har mistet deres evne til at bevæge sig og/eller er døde. 

  Caya ® Gel ingredienser:

  • mælkesyre (vegansk formel)
  • natriumlactat
  • cellulose
  • sorbinsyre
  • vand

  Tredobbelt sikkerhed

  Caya ® Pessar og Caya ® Gel står for sikkerhed

  1. Formen på Caya danner et bæger, der fungerer som en mekanisk barriere foran livmoderhalsen. Den faste kant på Caya ® dækker effektivt og sikkert livmoderhalsen.
  2. Caya ® Gel former ved hjælp af cellulose (gel-dannende middel), en yderligere fysisk barriere foran livmoderhalsen.
  3. Caya ® Gel har en sur pH-værdi på 3,8, som får sædcellerne til at ophøre med at bevæge sig. Samtidig har denne pH-værdi en positiv virkning på de naturlige beskyttende sekreter i skeden og forhindrer vaginale infektioner.

  Læs mere om Caya og Caya Gel her

 • Anmeldelser (0)

  Anmeldelser

  Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

  Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.