Hvordan Lady-Comp virker

Hvordan den virker

Lady-Comp er meget nem at benytte. Helt simpelt skal du bare putte sensoren ind under tungen når du vågner hver morgen. Baseret på din daglige måling og din registrering af din menstruation, vil din computer fortælle dig hvornår du er fertil.

Et hurtigt kig, vil afsløre hvad dag i din cyklus det er. En RØD dag fortæller at du kan blive gravid. Gule dage viser enten at computeren lærer om dig eller at der er variation i din cyklus. På de RØDE dage, skal du enten afholde dig fra samleje eller bruge anden prævention. Som feks. et Caya Pessar eller kondom.

For at analysere din cyklus og få et godt overblik, kan du registrere dig som bruger her , logge ind, overføre din data via USB kabelet der medfølger og omforme filen til PDF. Derefter kan du enten printe det ud til egen brug eller evt. sende til læge/behandler/gynækolog.

Du vil opleve at det føles godt og at det er sjovt og lærerigt at komme til at kende dig selv bedre.

Så sundt som det kan blive

Fra et helbredsmæssigt synspunkt er fertilitets computeren som Lady-Comp virkelig den bedste løsning. Du behøver hverken at indtage medicin, eller at skulle leve med de påvirkninger det måtte have. Det betyder ingen bivirkninger, ingen psykologisk  påvirkning, ingen fremmedlegemer indsat, ingen fare for udstødning, ingen intolerance.

Bare en masse nyttig information om hvordan din krop virker. Sagt i en nøddeskal, sørger Lady-Comp automatisk for at styrke og støtte din krop og du kommer til at lære meget mere om dig selv – helt uden medicinsk hjælp.

Er du parat til start?

Du kan starte med dine naturlige cyklus monitorering til alle tider – uanset hvor gammel du er, hvor uregelmæssig din cyklus er.

Den vil med det samme og på præcis vis vise dig dine fertile dage. Kom i gang ved at følge manualen.

Så snart at Lady-Comp vækker dig om morgenen, skal du stikke din sensor ind under tungen i ca. 60 sekunder og vente på signalet for at der er målt færdigt. Computeren vil automatisk gemme din måling og med det samme vise dig om du kan blive gravid eller ej de næste 24 timer. Har du fået din menstruation, skal du med bare ét klik på en knap informere computeren om det.

Og det er alt du skal.

Hvad en ekspert siger om Lady-Comp

”Et termometer med meget høj præcision og temperatur analyser baseret på en yderst præcis algoritme, giver begge høj metode effektivitet. Brugere kan være sikre på at dette er signifikant højere end for andre konkurrerende produkter… Computeren er  nem og simple at bruge. Al vigtig information hvad angår sikkerheden og korrekt brug er udførlig beskrevet i manualen der medfølger… Fertilitets computerne fra Valley Electronics yder familieplanlægning baseret på The Natural Family Planning Method (NFP). Fordelene ved computeren ligger beviseligt i en sikker familieplanlægningsmetode der er helt fri for bivirkninger.”

2014, ClevaMed, Dr med. Andreas Marx, Barbenhausen

Er en fertilitets computer for alle kvinder?
Hver kvinde er unik og vores cyklus’er kan være helt forskellige. De fleste kvinder vil opleve at fertilitets computerne er perfekte til dem der ønsker at opnå graviditet. Mens andre kan opleve, at de har for mange røde dage pr cyklus. Det er svært at vide på forhånd, om en fertilitets computer er noget for dig, men faktorer der influerer på antallet af de røde dage, er f.eks. hvis man har en meget uregelmæssig cyklus, om man har en decideret hormonel ubalance (som computeren så kan være med til at afsløre) og hvor regelmæssigt man sover, spiser og om man er stresset.