Caya pessar – simpel, naturlig, hormonfri og sikker prævention. One-size.

449,00 DKK

– Simpel, naturlig og hormonfri prævention med Caya.

– Nydesignet, brugervenlig og smart

– Én størrelse (60 mm – 85 mm)

– Ingen besøg hos lægen først

– Økonomisk, kan bruges op til 2 år

– Bæredygtig, miljøvenlig, genanvendelig

– Medicinsk silikone, ingen allergi

– SKAL ANVENDES SAMMEN MED CAYA GEL

– Caya og Caya Gel yder tilsammen 97% sikkerhed

Beskrivelse

Vær social. Del gerne.. Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Husk altid at købe CayaGel også (medfølger ikke automatisk). Det er for din egen skyld, da du ellers ikke opnår den høje sikkerhed. 

Når det gælder prævention, ønsker flere og flere kvinder verden over ikke-hormonale metoder.
Du som kvinde, bestemmer selv hvordan og med hvilke metoder du ønsker at forhindre en uønsket graviditet.

Caya® pessaret er sikker og hormonfri prævention. Den forstyrrer ikke din hormon balance og din naturlige cyklus bevares.

Caya er et helt nyt re-designet pessar som erstatter det traditionelle pessar, der så dagens lys helt tilbage i 1885. Det opdaterede og smarte design gør bl.a. at man ikke længere behøver at få taget mål hos en læge inden køb, men bare kan købe Caya, da en størrelse passer alle med meget meget få undtagelser.

Caya fungerer ved at lægge sig som en skål foran livmoderhalsen og forhindrer sædceller i at trænge op i livmoderen og ud til et eventuelt frugtbart æg. Materialet er medicinsk silikone, som er 100% allergifri.

Caya anvendes sammen med CayaGel, der er en vegansk mælkesyrebaseret gel helt uden skadelig eller generende kemi. CayaGel forhindrer sædcellerne i at bevæge sig og fungerer også som glidecreme.

Tilsammen yder de 97% sikkerhed.

Med et Caya pessar behøver du kun at bruge prævention ved samleje og skal ikke konstant bruge eller indtage andet over flere måneder.

Caya er utrolig nem at få ind og ud (meget nemmere end med en menstruationskop, hvis du kender en sådan). Selv din partner kan hjælpe dig med sagerne. 

Caya er også perfekt at kombinere sammen med en Lady-Comp.

Brugsanvisning: 

 • Caya indsættes sammen med CayaGel i skeden før samleje.
 • Går der mere end 2 timer fra det er sat ind til et samleje sker, skal der indføres ekstra CayaGel. Det gøres med det medfølgende indføringsrør.  
 • Caya kan sidde i op til 24 timer. Kan ikke mærkes, ej heller under samleje.
 • Bruger du ekstra glidecreme, så husk altid kun at bruge den vandbaserede. Du kan også bare bruge mere CayaGel. 
 • Caya skal sidde i skeden i minimum 6 timer efter endt samleje, således at alle sædcellerne har nået at være i kontakt med CayaGel og har mistet deres evne til at bevæge sig og/eller er døde. 
 • Det vaskes med en mild sæbe og vand efter brug og lægges i det tilhørende etui til næste gang.

Mere udførlig brugsanvisning følger med på dansk, svensk, norsk og finsk

 

Se video

Anmeldelser

 1. Vil bare sige, at jeg er glad for man nu kan købe Caya i Danmark – og har netop lige bestilt nyt creme til mit Caya-pessar. Jeg bestilte mit hjem fra Tyskland i februar måned 2014. Jeg var lidt skeptisk først, men da jeg hverken kunne bruge p-piller eller hormonspiral var jeg nødt til at finde et alternativ, for kondomer er bare ikke lige det fedeste altid. Jeg har tidligere brugt pessar før jeg fik børn uden den større succes (i 1990érne). Jeg skulle lige lære at sætte det op og de første par gange jeg brugte det var jeg usikker på om det sad rigtigt og om det kunne mærkes og om det nu var sikkert nok.

  Nu har jeg brugt det i 4 måneder med stor succes og fornøjelse. Jeg er blevet rigtig fortrolig med at sætte det op og jeg kan gøre det på ganske få sekunder. Det er meget nemmere end et traditionelt pessar og det er også blødere og mere bøjeligt, synes jeg. Jeg mærker det over hovedet ikke og det gør min kæreste heller ikke. Dog har han mærket det et par gange, men det er nok lige den position vi så har ligget i. Jeg vil klart anbefale et caya-pesser. Det er en genial opfindelse og cremen til pessaret er også super. Den traditionelle pessarcreme husker jeg lugtede lidt af tapetklister og føltes lige sådan. Denne virker helt rigtig som en slags glidecreme. Den er klar og nem at have med at gøre og har en neutral duft.

 2. Jeg har nu haft mit Caya pessar i en del måneder og det fungerer bare super godt ! Bedste præventionsmetode jeg nogensinde har prøvet.

 3. Må sige jeg er meget imponeret over mit nye Caya. Fik det hjem i fredags og har allerede prøvet det flere gange. Jeg så videoen sammen med min kæreste før første gang og så hjalp han ellers med at sætte det ind. Det kom der en ren fest ud af hø hø.. Jeg er begejstret over hvor nemt og hurtigt det er at få den ind og ud.. Cremen der hører til er også meget lækker. 1000 tak for at du gør det så nemt og sundt for os!

 4. Jeg er nødt til at sige, at jeg synes det en yderst sympatisk forretning du driver og ikke mindst en yderst sympatisk facon du driver den på. Jeg vil anbefale sitet til alle jeg kender.

 5. Mange tak for den grundige hjælp over telefonen og for at tage dig tid til mig. Jeg føler mig i trygge hænder med al den viden du har. Det var meget informativt og brugbart.

 6. Jeg er helt ovenud lykkelig for mit caya pessar, det er så nemt og anvende. Jeg vil aldrig bruge andre metoder og anbefaler det til alle veninderne.

 7. Tusind tak for at du gør et så flot og godt arbejde for at udbrede hormonfri prævention i Danmark.

 8. Har modtaget min Caya og brugt den for første gang i dag – overraskende let at sætte op, og hverken min kæreste eller jeg kunne intet mærke – fantastisk!

Tilføj en anmeldelse