Lady-Comp – smart, sikker og hormonfri fertilitets computer, mest populære model

3.899,00 DKK

– 99,3% sikker når du vil undgå graviditet, med mange nyttige oplysninger, helt uden bivirkninger og hormoner – bevar din naturlige cyklus

eller

– Hjælp hvis du ønsker at få et barn, få besked og afslør evt. hormonelle vanskeligheder

– Lær dig selv og din krop bedre at kende

Beskrivelse

Revolutionerende special-design til kvinder!!

Vil du ha den fulde oversigt over din cyklus?

Vil du gerne opnå graviditet og få naturlig hjælp dertil?

Helt uden kunstige hormoner og indsatte fremmedlegemer.. 

Sammenlign de 2 modeller og se det specifikke Lady-Comp kan gøre for dig her

Dette er uden tvivl den mest populære og solgte model. Med denne model er du rigtig godt kørende og du får ikke alene nyttig viden om din cyklus, du får også alt det sjove med. Det er f.eks. grafisk overblik over dine cyklusser, mulighed for at lave personlige notater, ændring af alarm tonen osv.  

Tryk på linket ovenstående og se den fulde liste af funktioner din Lady-Comp har. 

Computeren er med et stort farvedisplay og betjeningen og indstillingerne er som vi kender det fra en smart-phone. Nem, let, overskuelig og med mange muligheder.  

På og med displayet kan du f.eks. se statistik over din cyklus i en overskuelig farve kalender (Du kan gå 180 dage tilbage i tiden med en Lady-Comp), planlægge ferier fremover i forhold til hvornår du forventes at have din menstruation og mange andre nye spændende funktioner.

Vil du kende endnu mere til din cyklus kan du også tilslutte Lady-Comp til din computer via USB stik og få adgang til fuldt overblik over alle dine gemte data.
Du kan selv lave udprint og evt. tage det med til lægen hvis du har brug for at snakke med hende/ham om din cyklus. Hvad enten det er cyklussen der driller eller måske i forbindelse med at opnå graviditet. 

 • Nyt stort farvedisplay
 • Menuer med ikoner som på en smartphone
 • Vælg selv den alarm tone og volume du bedst kan lide
 • Nem betjening og indstilling
 • Kan tilsluttes computer via USB stik og få fuldt overblik over dine cyklusser
 • Lav selv udprint af dine data
 • Skift selv batteri eller genoplad de 2 stk AAA batterier
 • 9 cm i diameter og vægt på kun 130 g

Lady-Comp i korte træk

Den nye Lady-Comp fungerer som den plejer, nemlig ved at være en monitor over din hormonbalance og du måler stadig under tungen om morgen når du står op. Computeren krydstjekker med det indprogramerede data der findes inde i den (bl.a. alt hvad der findes af kliniske studier hvad fertilitet angår og mere end 1 million forskelligartede cyklusser), den tager højde for bl.a. sæds lange levetid og giver dig så besked om hvorvidt du kan blive gravid eller ej de næste 24 timer.

Den nye Lady-Comp har  – ligesom sin foregænger – gennemgået utallige test og studier. Det betyder, at du kan være helt tryg og stole på den høje dokumenterede sikkerhed på 99,3%.

I tvivl om du skal have dig en Lady-Comp baby i stedet? Se den specifikke forskel på de 2 modeller her

Indhold i æsken:

 • Lady-Comp
 • 2 x genopladelige AAA batterier ( de er opladede ved køb)
 • USB kabel
 • Etui, til når du er på farten
 • Dansk manual

Super høj sikkerhed, – og ikke bare et termometer

En fertilitets/cyklus computer er en helt hormonfri og bivirkningsfri måde at lære din cyklus at kende. Den virker ved at registrere de hormonforandringer, som sker under en kvindes menstruations cyklus. Ingen indgreb gøres i kroppen og metoden er 100% naturlig. Computerne forener gennemtestet videnskab og kliniske studier med en smart teknologi.

Grundlaget for de 3 modeller er den samme: Man måler sin basale kropstemperatur under tungen om morgenen når man vågner, computeren går ind og krydstjekker med det indprogrammerede data samt det personligt lagrede data, tager højde for de dage sæd kan holde sig levende og derefter fortæller den om du kan blive gravid eller ej de næste 24 timer. 

Vores cyklus computere adskiller sig fra ægløsningsmetoder ved bl.a. at tage højde for tiden 5-6 dage før ægløsningen, hvor man kan blive gravid ved samleje grundet sædcellernes lange levetid. Det er med til at give den høje sikkerhed på 99,3%. 

Hvis du ønsker at bruge computeren til familiplanlægning har du 6 dages prognose før den næste ægløsning, bekræftelse af ægløsningen og graviditetstest – alt i en lille håndholdt computer.

Alle computerne indeholder en alarmklokke, som kan vække dig om morgenen og kan fortælle dig hvornår du skal måle.

 • Produceret i Tyskland
 • Klinisk dokumenteret Pearl-Index på 0,7 eller omregnet til en sikkerhed på 99,3%
 • ISO 13485:2003 + AC 2007 certificerede

Du kunne også være interesseret i...

Skriv kommentar

*