Cyklus computere – Lady-Comp, Lady-Comp baby og Lady-Comp basic

Vær social. Del gerne.. Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Lady-Comp babyØnsker du hormonfri prævention og/eller hjælp til at opnå graviditet?

Leder du efter en hormonfri præventions metode med en høj sikkerhed på hele 99,3%?
Vil du have hjælp med at blive gravid?
Vil du gerne lære din krop bedre at kende?

Så har vi løsningen til dig!

 

En cyklus computer er en hormonfri præventionsform, der bygger på at registrere de hormonforandringer, som sker under en kvindes menstruations cyklus. Ingen indgreb gøres i kroppen og metoden er 100% naturlig.

Computerne forener gennemtestet videnskab og kliniske studier med en smart teknologi. Det eneste du behøver er at måle din temperatur under tungen om morgenen, så tager din cyklus computer sig af resten.

Vores cyklus computere er registreret som medicinsk udstyr. (Læs mere om hvad medicinsk udstyr betyder og kræver her). Lovgivningen stiller krav om at medicinsk udstyr skal kunne dokumenteres. Derfor er cyklus computerne selvfølgelig også dokumenterede og du kan stole på at de har den effekt og virkning som der påståes.

Sammenlignet med en anden cyklus computer der findes på markedet (“Persona” med en sikkerhed på 94%), har vores 3 modeller ( Lady-Comp, Lady-Comp baby og Lady-Comp basic)  den højeste sikkerhed – de er nemlig hele 99,3% sikre.

99,3% sikker betyder også at en cyklus computer har en sikkerhed på højde med eller højere end de traditionelle hormonelle præventionsformer. (se f.eks. sikkerheden bag p-piller og spiral omtalt på sexlinien.dk)

Lady-Comp er den model de fleste køber. 

Har du lyst til at læse mere om cyklus computerne på den tyske producents hjemmeside, kan du gøre det her. Bemærk at siden findes både på Tysk og engelsk

Med en teknisk levetid på 15-20 år, vil du få glæde af en cyklus computer hver måned i mange, mange år!

 

Er en cyklus computer for alle kvinder?
Hver kvinde er unik og vores cyklus’er kan være helt forskellige. De fleste kvinder vil opleve at cyklus computerne er perfekte til dem som enten prævention og/eller til famlieplanlægning. Mens andre kan opleve, at de har for mange røde dage pr cyklus. Det er svært at vide på forhånd, om en cyklus computer er noget for dig, men faktorer der influerer på antallet af de røde dage, er f.eks. hvis man har en meget ureglemæssig cyklus, om man har en decideret hormonel ubalance (som computeren så kan være med til at afsløre) og hvor regelmæssigt man sover, spiser og om man er stresset.