Cyklus computere – Lady-Comp og Lady-Comp baby

Lady-Comp babyØnsker du hormonfri prævention og/eller hjælp til at opnå graviditet?

Leder du efter en hormonfri præventions metode med en høj sikkerhed på hele 99,3%
Vil du have hjælp med at blive gravid?
Vil du gerne lære din krop bedre at kende?

Så har vi løsningen til dig!

En cyklus computer eller en fertilitets computer som mange også kalder dem, er en hormonfri præventions form, der bygger på at registrere de hormonforandringer, som sker under en kvindes menstruations cyklus. Ingen indgreb gøres i kroppen og metoden er 100% naturlig.

Computerne forener gennemtestet videnskab og kliniske studier med en smart teknologi. Det eneste du behøver er at måle din temperatur under tungen om morgenen, så tager din Lady-Comp sig af resten.

Lady-Comp har været på markedet siden 1986, dvs mere end 30 år. De er gennem testede og internationalt anerkendte og certificerede. Sikkerheden er blevet testet utallige gange, på den vis som videnskaben befaler, og den er helt i top. Pearl Index’et er på 0,7, dvs omregnet en sikkerhed på hele 99,3%.

Sammenlignet med en anden cyklus computer der findes på markedet (“Persona” med en sikkerhed på 94%), har vores 2 modeller ( Lady-Comp og Lady-Comp baby – samt Lady-Comp basic, der nu er udgået)  den højeste sikkerhed – de er nemlig hele 99,3% sikre.

99,3% sikker betyder også at Lady-Comp har en sikkerhed på højde med eller højere end de traditionelle hormonelle præventions former. (se f.eks. sikkerheden bag p-piller og spiral omtalt på sexlinien.dk)

Lady-Comp og Lady-Comp baby kan også benyttes i så fald du ønsker graviditet. Ønsker du særlig besked om at du springer ægløsninger over, en få en køns prognose forud for og efter samleje, få termins datoen at vide m.m., skal du vælge Lady-Comp baby.

Lady-Comp er den model de fleste køber til en start, men husk at du altid senere kan opgradere din Lady-Comp til Lady-Comp baby, i så fald du ønsker de flere funktioner.  Er du i tvivl om hvilken model du skal have, så se her

Har du lyst til at læse mere om Lady-Comp modellerne på den tyske producents hjemmeside eller se nogen af de mange studier der er lavet med dem, kan du gøre det her. Bemærk at siden findes både på Tysk og engelsk

Med en teknisk lang levetid, vil du få glæde af en Lady-Comp hver måned i mange år!

 

Er en cyklus computer for alle kvinder?
Hver kvinde er unik og vores cyklus’er kan være helt forskellige. De fleste kvinder vil opleve at cyklus computerne er perfekte til dem som ikke ønsker, og dem som ønsker familieplanlægning. Mens andre kan opleve, at de har for mange røde dage pr cyklus. Det er svært at vide på forhånd, om en cyklus computer er noget for dig, men faktorer der influerer på antallet af de røde dage, er f.eks. hvis man har en meget uregelmæssig cyklus, om man har en decideret hormonel ubalance (som computeren så kan være med til at afsløre) og hvor regelmæssigt man sover, spiser og om man er stresset.