Caya

499,00 DKK

– Caya pessar er den nye måde at beskytte dig på, helt uden forstyrrende hormoner.

– Simpel, naturlig og hormonfri prævention med Caya.

– Nydesignet, brugervenlig og smart

– Én størrelse (60 mm – 85 mm)

– Ingen besøg hos lægen først

– Økonomisk, kan bruges op til 2 år

– Bæredygtig, miljøvenlig, genanvendelig

– Medicinsk silikone, ingen allergi

– SKAL ANVENDES SAMMEN MED CAYA GEL

– Caya og Caya Gel yder tilsammen 97% sikkerhed

 • Beskrivelse

  Husk altid at købe CayaGel også (medfølger ikke automatisk). Det er for din egen skyld, da du ellers ikke opnår den høje sikkerhed. 

  Når det gælder prævention, ønsker flere og flere kvinder verden over ikke-hormonale metoder.
  Du som kvinde, bestemmer selv hvordan og med hvilke metoder du ønsker at forhindre en uønsket graviditet.

  Caya er sikker og hormonfri prævention. Den forstyrrer ikke din hormon balance og din naturlige cyklus bevares.

  Caya fungerer ved at lægge sig som en skål foran livmoderhalsen og forhindrer sædceller i at trænge op i livmoderen og ud til et eventuelt frugtbart æg. Materialet er medicinsk silikone, som er 100% allergifri.

  Caya anvendes sammen med CayaGel, der er en vegansk mælkesyrebaseret gel helt uden skadelig eller generende kemi. CayaGel forhindrer sædcellerne i at bevæge sig og fungerer også som glidecreme.

  Tilsammen yder de 97% sikkerhed.

  Med Caya behøver du kun at bruge prævention ved samleje og skal ikke konstant bruge eller indtage andet over flere måneder.

  Caya er utrolig nem at få ind og ud (meget nemmere end med en menstruationskop, hvis du kender en sådan). Selv din partner kan hjælpe dig med sagerne.

  Caya er også perfekt at kombinere sammen med en Lady-Comp.

  Brugsanvisning: 

  • Caya indsættes sammen med CayaGel i skeden før samleje.
  • Går der mere end 2 timer fra det er sat ind til et samleje sker, skal der indføres ekstra CayaGel. Det gøres med det medfølgende indføringsrør.
  • Caya kan sidde i op til 24 timer. Kan ikke mærkes, ej heller under samleje.
  • Bruger du ekstra glidecreme, så husk altid kun at bruge den vandbaserede. Du kan også bare bruge mere CayaGel.
  • Caya skal sidde i skeden i minimum 6 timer efter endt samleje, således at alle sædcellerne har nået at være i kontakt med CayaGel og har mistet deres evne til at bevæge sig og/eller er døde.
  • Det vaskes med en mild sæbe og vand efter brug og lægges i det tilhørende etui til næste gang.

  Mere udførlig brugsanvisning følger med på dansk, svensk, norsk og finsk

   

 • Anmeldelser (10)

  Anmeldelser

  1. Lene

   Vil bare sige, at jeg er glad for man nu kan købe Caya i Danmark – og har netop lige bestilt nyt creme til mit Caya-pessar. Jeg bestilte mit hjem fra Tyskland i februar måned 2014. Jeg var lidt skeptisk først, men da jeg hverken kunne bruge p-piller eller hormonspiral var jeg nødt til at finde et alternativ, for kondomer er bare ikke lige det fedeste altid. Jeg har tidligere brugt pessar før jeg fik børn uden den større succes (i 1990érne). Jeg skulle lige lære at sætte det op og de første par gange jeg brugte det var jeg usikker på om det sad rigtigt og om det kunne mærkes og om det nu var sikkert nok.

   Nu har jeg brugt det i 4 måneder med stor succes og fornøjelse. Jeg er blevet rigtig fortrolig med at sætte det op og jeg kan gøre det på ganske få sekunder. Det er meget nemmere end et traditionelt pessar og det er også blødere og mere bøjeligt, synes jeg. Jeg mærker det over hovedet ikke og det gør min kæreste heller ikke. Dog har han mærket det et par gange, men det er nok lige den position vi så har ligget i. Jeg vil klart anbefale et caya-pesser. Det er en genial opfindelse og cremen til pessaret er også super. Den traditionelle pessarcreme husker jeg lugtede lidt af tapetklister og føltes lige sådan. Denne virker helt rigtig som en slags glidecreme. Den er klar og nem at have med at gøre og har en neutral duft.

  2. Lykke

   Jeg har nu haft mit Caya pessar i en del måneder og det fungerer bare super godt ! Bedste præventionsmetode jeg nogensinde har prøvet.

  3. Julie, København

   Må sige jeg er meget imponeret over mit nye Caya. Fik det hjem i fredags og har allerede prøvet det flere gange. Jeg så videoen sammen med min kæreste før første gang og så hjalp han ellers med at sætte det ind. Det kom der en ren fest ud af hø hø.. Jeg er begejstret over hvor nemt og hurtigt det er at få den ind og ud.. Cremen der hører til er også meget lækker. 1000 tak for at du gør det så nemt og sundt for os!

  4. Anna, København

   Jeg er nødt til at sige, at jeg synes det en yderst sympatisk forretning du driver og ikke mindst en yderst sympatisk facon du driver den på. Jeg vil anbefale sitet til alle jeg kender.

  5. Maiken, Odense

   Mange tak for den grundige hjælp over telefonen og for at tage dig tid til mig. Jeg føler mig i trygge hænder med al den viden du har. Det var meget informativt og brugbart.

  6. Maria, Århus

   Jeg er helt ovenud lykkelig for mit caya pessar, det er så nemt og anvende. Jeg vil aldrig bruge andre metoder og anbefaler det til alle veninderne.

  7. Maja, Århus

   Tusind tak for at du gør et så flot og godt arbejde for at udbrede hormonfri prævention i Danmark.

  8. Cecilie

   Har modtaget min Caya og brugt den for første gang i dag – overraskende let at sætte op, og hverken min kæreste eller jeg kunne intet mærke – fantastisk!

  9. Terese Jacobsen (verificeret ejer)

   Her for et par måneder siden hørte jeg om dette hormonfrie præventionsmiddel “Pessar” og jeg synes ideen var så utrolig god at jeg hurtigt købte mig et Caya Pessar på worldcare.dk. Jeg kunne ikke vente med at benytte Caya pessaret for første gang, da andre hormonpræparater så som mini-piller og p-piller ikke fungerede for mig. Jeg læste den lille “bog”, som man får tilsendt med pessaret, igennem fra ende til anden og fulgte instruktionerne nøje.
   Efter kun to måneder med brug af Caya pessar + creme, må jeg så “desværre” konstatere at jeg allerede er blevet gravid. Det er utrolig beklageligt, da det jo ikke lige er drømmescenariet når man vælger at investere i et præventionsmiddel, som gerne skulle afhjælpe dette. Jeg er på INGEN måde tilfreds med produktet og er utrolig ærgerlig over at det ikke virkede for min kæreste og jeg. Jeg vil i fremtiden ikke anbefalde det til andre.

   • Jasminikka

    Hej Terese.
    Jeg vil tillade mig at stort set gentage mit svar til en anden Caya bruger…
    Jeg er selvfølgelig meget ked af det på dine vegne. Det er desværre sådan, at hvis man vil være helt sikker på ikke at blive gravid, så skal man afholde sig fra sex. For desværre er der ingen præventionsformer der er 100% sikre. Caya Pessar er ifølge dokumenterede videnskabelige undersøgelser et sted mellem 97% og 99% sikker. Jeg skriver selv 97% her på websiden, for ikke at love noget der evt ikke holder. Til sammenligning er kondom 97% sikker og kobber spiral er 98% sikker. En hormonspiral er 99% sikker. P-piller er lidt varierende afhængig af mærket, men er på max 99%. Faktisk er der over 3000 kvinder årligt i Danmark, der bliver gravide trods det at de spiser p-piller. Som du kan se ligger de alle på en sikkerhed mellem 97 og 99% og er oppe i den gode ende hvad sikkerhed angår. Mange mange kvinder har personligt eller via telefon/mail henvendt sig til mig og udtrykt deres begejstring over Caya Pessar, hvor nemt det er at benytte og hvor trygge de føler sig. Jeg håber at du kan genfinde trygheden ved dit Caya pessar, så du forsat kan benytte en præventionsform uden hormoner som du ønsker. Er du i tvivl om du har benyttet Caya pessaret rigtigt, er du meget velkommen til at ringe til mig på 51 90 33 15, så kan vi tage en snak om om alt er i orden og hvordan du fremover kan undgå at denne uheldige situation gentager sig.
    Mvh Jasminikka, WorldCare

  10. Jasminikka

   Hej Mathilde.
   Det er jeg selvfølgelig ked af på dine vegne. Hvis man vil være helt sikker på ikke at blive gravid skal man afholde sig fra sex. For desværre er der ingen præventionsformer der er 100% sikre. Caya Pessar er ifølge dokumenterede videnskabelige undersøgelser et sted mellem 97% og 99% sikker. Jeg skriver selv 97% her på websiden, for ikke at love noget der evt ikke holder. Til sammenligning er kondom 97% sikker (og kan således siges at være mindre sikker end Caya Pessar) og kobber spiral er 98% sikker. En hormonspiral er 99% sikker. P-piller er lidt varierende afhængig af mærket, men er på max 99%. Faktisk er der over 3000 kvinder årligt i Danmark, der bliver gravide trods det at de spiser p-piller. Som du kan se ligger de alle på en sikkerhed mellem 97 og 99% og er oppe i den gode ende hvad sikkerhed angår. Mange mange kvinder har personligt eller via telefon/mail henvendt sig til mig og udtrykt deres begejstring over Caya Pessar, hvor nemt det er at benytte og hvor trygge de føler sig. Jeg håber at du kan genfinde trygheden ved dit Caya pessar, så du forsat kan benytte en præventionsform uden hormoner som du ønsker. Er du i tvivl om du har benyttet Caya pessaret rigtigt, er du meget velkommen til at ringe til mig på 51 90 33 15, så kan vi tage en snak om om alt er i orden og hvordan du fremover kan undgå at denne uheldige situation gentager sig.
   Mvh Jasminikka, WorldCare

  11. gul

   Jeg har oplevet at min cervix er lidt for langt inde og at min gang er rimelig smal, så når pessaren er inde virker den krøllet og ikke buet som på videoen…er det ligemeget?? eller skal pessaren åbne sig helt??
   Har prøvet flere gange med samme resultat.

   • Jasminikka

    Hej med dig.

    Ja, det er helt i orden. Du skal bare tjekke at din livmoderhals/cervix er dækket af den bløde del af Caya. Caya sidder ikke som de gammeldags pessarer, som sad i spænd mellem bagenden af skeden og kønsbenet. Caya skal “bare” dække livmoderhalsen som nævnt og tilpasser sig skedens form udfra hvordan din anatomi er og om du har noget i blæren eller tarmene f.eks. Hvis du står med Caya i hånden, kan du se at du nemt kan trykke og ændre formen på det, er du længere på den ene led eller på den anden led f.eks. Når du siger, at Caya virker til at krølle hen over din livmoderhals, så er det fordi at du er ret smal på den ene led af din skede.

    En anden ting der kan afsløre om det evt sidder forkert, er at hvis du kan mærke du har det siddende inde i dig. Det burde finde et naturligt leje i forhold til dit indre/din størrelse og du burde heller ikke kunne mærke det sidder der.

    Jeg håber mine svar har kunnet hjælpe dig, ellers er du altid velkommen til at skrive på ny, ligesom at du også altid kan ringe til mig, Det er på tlfnr: 51 90 33 15.

    Mvh Jasminikka, WorldCare

  Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.