Agnus Castus CH15, skab hormonel balance i din cyklus

93,00 DKK

Homøopatisk remedie af planten Abramhamstrå

Beskrivelse

Agnus Castus CH15 skaber hormonel balance i din cyklus. 

Små “sukker” kugler(granuller). Indeholder ca 80. stk. (til 20 dage) Indeholder hverken alkohol eller animalske produkter.

Indtages uden for måltiderne og min. 20 før/efter tandbøstning, spisning og drikke. Tag 2 ”kugler” 2 x dgl. på følgende måde: Dej på låget. Et drej udløser én kugle. Hæld direkte ind i munden. Lad dem ligge dér og opløses sig af sig selv. Brug ikke metal-ske eller hænderne.

Kuren bør gennemføres over nogle måneder, idet virkningen i nogle tilfælde først viser sig efter fire ugers forløb. Er et positivt resultat opnået kan man forsøgsvis stoppe behandlingen efter 4-5 måneder. I få tilfælde er en gentagelse af behandlingen nødvendig. 

Vores hormonbalance og anvendelse

Vores hormonsystem er en delikat størrelse og med alle de hormoner vi udsættes for igennem vores mad og drikke (f.eks. er der hormoner i vores vand, der stammer fra kvinder der har spist p-piller) oplever flere og flere forstyrrelser og uregelmæssigheder med deres menstruationscyklus bl.a.

Agnus Castus regulerer hormonbalancen fuldstændig uden bivirkninger for kvinden. Midlet har også en gavnlig virkning på f.eks. uren hud.

Et virksomt og ufarligt naturprodukt der hjælper mod menstruationsforstyrrelser og præmenstruelle problemer, og for mænd med urenheder i huden.

Uden at være et hormonpræparat og uden at indeholde hormonsubstanser har det vist sig i stand til at fjerne funktionsforstyrrelser mellem hypofysen og æggestokkene. Det er med andre ord nu muligt at regulere hormonbalancen uden at løbe ind i de gener, ulemper og risici, der er forbundet med en hormonterapi.

Agnus Castus kan anvendes frem for alt ved menstruationsforstyrrelser, der skyldes en utilstrækkelig produktion af corpus luteum dvs. en gullig dannelse, der fremkommer på æggestokkene efter et udstødt æg.

Men desuden har undersøgelser vist, at Agnus Castus også:

  • Hjælper mod PMS
  • Regulerer menstruationsstyrken og -varigheden
  • Mindsker menstruationssmerter og ubehag
  • Uterusmyomer – dvs. godartede livmodersvulster, standser deres vækst ved indtagelse af Agnus Castus
  • Fremmer mælkedannelsen hos ammende mødre
  • Vist sig at være en effektiv måde at behandle uren hud på – såvel hos kvinder som mænd

Anbefales ikke at tage, hvis du lider af PCO.

Læs mere om Agnus Castus her

Skriv kommentar

*