Udtalelser om DivaCup menstruationskop, Caya pessar og LadyComp Cyklus computere

Her læser du bare et lille bitte udvalg af de mange positive udtalelser jeg har modtaget fra kvinder som bruger en DivaCup menstruationskop, Caya pessar og/eller en Lady-Comp fertilitets computer.

Jeg syntes det er rigtig dejligt at få jeres feedback og tænker I også har gavn af at læse hvad andre syntes. Vil du gerne dele din oplevelse med din DivaCup menstruationskop, Caya pessar eller din Cykluscomputer, så mail til mig her. Skriv gerne om du vil ha dit navn, by, link til webside m.m. med eller om du foretrækker at være anonym.  

HUSK; du kan læse mange flere udtalelser inde under de forskellige produkter på shoppen. Der kan du også skrive din egen anmeldelse/udtalelse.

 

Har modtaget min Caya og brugt den for første gang i dag - overraskende let at sætte op, og hverken min kæreste eller jeg kunne intet mærke - fantastisk!
Cecilie
Tusind tak for at du gør et så flot og godt arbejde for at udbrede hormonfri prævention i Danmark.
Maja, Århus
Jeg har nu haft mit Caya pessar i en del måneder og det fungerer bare super godt ! Bedste præventionsmetode jeg nogensinde har prøvet.
Lykke
Jeg føler mig meget tryg ved at Divacup har opnået status som medicinsk udstyr. Så ved jeg med sikkerhed, at det jeg bærer indeni mig i 5 døgn hver måned, er helt uskadelig for min krop. Divacup er og bliver den bedste menstruationskop på markedet.
Rikke, København
Må sige jeg er meget imponeret over mit nye Caya. Fik det hjem i fredags og har allerede prøvet det flere gange. Jeg så videoen sammen med min kæreste før første gang og så hjalp han ellers med at sætte det ind. Det kom der en ren fest ud af hø hø.. Jeg er begejstret over hvor nemt og hurtigt det er at få den ind og ud.. Cremen der hører til er også meget lækker. 1000 tak for at du gør det så nemt og sundt for os!
Julie, København
Nu har jeg brugt mit Caya pessar i 4 måneder med stor succes og fornøjelse. Jeg er blevet rigtig fortrolig med at sætte det op og jeg kan gøre det på ganske få sekunder. Det er meget nemmere end et traditionelt pessar og det er også blødere og mere bøjeligt, synes jeg. Jeg mærker det over hovedet ikke og det gør min kæreste heller ikke. Dog har han mærket det et par gange, men det er nok lige den position vi så har ligget i. Jeg vil klart anbefale et caya-pesser. Det er en genial opfindelse og cremen til pessaret er også super. Den traditionelle pessarcreme husker jeg lugtede lidt af tapetklister og føltes lige sådan. Denne virker helt rigtig som en slags glidecreme. Den er klar og nem at have med at gøre og har en neutral duft.
Lene, Silkeborg
Jeg må lige fortælle at jeg er meget taknemmelig for at jeg gav min Divacup en ekstra chance. Først kunne jeg ikke få det til at fungere, så ringede jeg til dig, du gav dig god tid til at hjælpe mig og delte ud af gode fif - og som du sagde, der var heller ingen der forventede at jeg ku cykle første gang jeg satte mig op på en cykel. Og nu fungerer det bare perfekt. Jeg er overrasket over hvor nemt og let det hele er blevet når jeg har min menstruation. Og gud, hvor sparer jeg mange penge.
Helle, København
Jeg er meget imponeret over min Lady-Comp. Det er både avanceret og dyb komplekst teknologi, men samtidig er funktionaliteten jo simpel og ganske brugervenlig.
Reidun, Århus
Jeg fik for lidt over 2 år siden udvidet min verden ift. min cyklus. Jeg fik foræret en divacup af min mor, som var noget meget nyt for mig. Dette møde var kærlighed ved første blik Jeg fandt det fantastisk, alt det positive ved denne cup. Alt fra hvad den er lavet af, til letheden ved at bruge den, de sparede penge som let kan løbe op når der skal købes bind og tamponer og ikke mindst hvor godt det er for miljøet. Udover dette, har jeg fået et helt nyt forhold til min menstruation. Det er gået fra noget der skulle overståes og var ulækkert, til noget meget smukt og kraftfuldt. Da blodet ikke kommer i kontakt med ilt, er der nu intet uhygiejnisk ved det. Men blot det smukke resultat af min krops fantastiske naturlig arbejde. Jeg er så taknemlig. Foruden divacuppen, har jeg fået en ladycomp. som hjælper mig med at have styr på min cyklus. Jeg har i mange år været fortvivlet, da jeg ikke kan tåle nogen form for p-piller eller mini-p. Så er få dette skønne alternativ i mit liv, har været utroligt befriende og beroligende. Jeg kan på det varmeste anbefale begge produkter. Og Jasminikka er jo fantastisk sød til at hjælpe, på alle måder.
Jazmin, Hillerød
Ved ikke hvad jeg skulle gøre uden min Lady-Comp, jeg kan ikke tåle p-piller og har endelig fundet et sikkert alternativ. Det var faktisk min læge der anbefalede den.
Maria, Vordingborg
Er super glad for at jeg kan have sikker sex uden at være påvirket af hormoner, men aller mest er jeg glad for at lære min egen krop bedre at kende
Helene, København
Jeg vil bare gerne fortælle hvor taknemmelig jeg er over at have en DivaCup. Dette er min 4. menstruationsperiode hvor jeg bruger den, og den kom lige tids nok til min store udenlandsrejse. Den er perfekt at have med ud og rejse og jeg er også lykkelig for at jeg ikke længere belaster vores hårdt udsatte miljø.
Karen, Tisvilde
Bestilte en DivaCup som kom samme dag jeg fik min menstruation, hvilken fuldtræffer! Har nu prøvet den og er begejstret. At slippe for at skifte hele tiden, og ikke behøve at vågne op med en propfuld tampon der lækker, er SÅ skønt.
Eva, Ikast
Vil bare lige fortælle at nu har jeg afprøvet the DivaCup. For dælen da, hvor er det nemt, og føles altså så rart at jeg er med til at reducere antallet af bind og tamponer på lossepladserne. FEDT!!
Trine, Lyngby
Hurra, havde jeg da bare hørt om en Divacup for 10 år siden, den er jo genial. Føler mig ren og lækker og så sparer jeg en masse besvær og penge.
Irene, Vanløse
Jeg må skynde mig at købe en ny DivaCup, for min anden jeg har haft i 5 år er desværre blevet væk. Kan ikke leve uden min DivaCup.
Mathilde, Aarhus
Jeg er nødt til at sige, at jeg synes det en yderst sympatisk forretning du driver og ikke mindst en yderst sympatisk facon du driver den på. Jeg vil anbefale sitet til alle jeg kender.
Anna, København
Jeg ville snakke lidt med min læge om min menstruationscyklus - og til det var min cykluscomputer jo en dejlig hjælp til lige at have et overblik. Da jeg hiver den frem af tasken bliver hun MEGET BEGEJSTRET. Hun anbefalede allerede hendes klienter til at kende deres cyklus i stedet for p-piller mm
Sissi, Vallensbæk
Mange tak for den grundige hjælp over telefonen og for at tage dig tid til mig. Jeg føler mig i trygge hænder med al den viden du har. Det var meget informativt og brugbart.
Maiken, Odense
Jeg har brugt min Lady-Comp i 3 år nu og jeg elsker den! Mine veninder snakker om bivirkninger ved deres p-piller, men ikke mig 🙂
Helle, Brøndby