P-piller og spiral – the big no goes..

 

respekter mine hormonerHvis du kender lidt til mig, så ved du at jeg i de sidste 28 år (siden 1987) har arbejdet med kvinders frugtbarhed og fertilitet.. I de sidste 11 år har jeg også været med til at udbrede hormonfri prævention, fordi der er AL mulig grund (som bl.a en ny dansk undersøgelse ud af millioner af samme skuffe beviser) til at holde sig LANGT væk fra det hormonbaserede prævention.

P-piller og andet hormonbaseret prævention påvirker os alle

Vores hormon system er mere delikat end de fleste aner og alle systemerne hænger sammen, så hvis du påvirker f.eks. kønshormonerne negativt, påvirker du også stofskifte- og stress- hormonerne negativt..  

Og ved du, at selvom du er kvinde der ikke bruger dette, er mand eller barn, så påvirkes du dagligt af hormonerne fra p-pillerne/hormonspiralen? Det sker igennem det drikkevand du drikker, som er forurenet af hormonrester fra urinen kvinderne engang tissede ud.. Det betyder det berører OS ALLE. Har du nogensinde undret dig over, hvorfor flere og flere oplever barnløshed/er sterile? Hvorfor drenge udvikler bryster? Hvorfor alt for små piger får deres menstruation? Hvorfor der fødes flere og flere tvekønnede? Nu har du en ide om hvorfor..

Dem der ikke er så åbne

Det skal ikke være nogen hemmelighed, jeg har indmellem syntes det er ret tungt at danse med læger og gynækologer, der stædigt påstår der ingen konsekvenser er ved hormonbaseret prævention (trods de utallige studier der beviser og dokumenterer modsat). Deres uddannelse har de fået ved “at læse medicin” – og ikke læse til læge. Allerede der lyder der et par alarmer i mine ører. Uddannelsen er sponsoreret af de store medicinal firmaer. Ligesom at Sundhedsstyrelsen, der udadtil bør være vores alle sammens foretaler for sundhed, også årligt modtager enorme beløb af medical industrien. Det kræver ikke så meget at lægge to og to sammen, og jeg finder det meget usandsynlig at disse instanser altid er neutrale når det kommer til anbefaling af f.eks. prævention.

Dem der er åbne

Når det er sagt, så findes der gudskelov også læger og gynækologer, der er åbne og interesserede i sunde og sikre metoder. Og antallet stiger og stiger.

I sidste uge mødtes jeg med 25 andre ildsjæle fra 11 forskellige lande i en lille bjerg landsby i sydtyskland. Vi snakkede intenst og delte erfaringer, oplevelser og konkret viden om dette område. Ligesom mig, kunne de alle melde om stærk stigende interesse for hormonfrie sunde sikre alternativer udi prævention.  

Jeg tænker kvinder verden over har fået nok! Har du også? 

Har du lyst til at læse mere om, eller selv erhverve dig noget sikkert, hormonfrit og helt uskadeligt prævention, hvor du bevarer din naturlige cyklus og din naturlige krop og sundhed – så kig her på shoppen.

Læs her den nye danske artikel fra Politiken, som jeg refererer til

Har du brug for flere artikler/undersøgelser, der fastslår de negative konsekvenser ved brug af hormonbaseret prævention, henviser jeg til øvrige artiler jeg har skrevet om emnet her, eller at du f.eks. Googler. 

De kærligste hormonfrie hilsner,
Jasminikka

Skriv kommentar

*