Lady-Comp baby

Til alle kvinder som prøver at opnå graviditet – eller hvis du bare er nysgerrig og vil vide mest mulig om din krop

Familiplanlægning med Lady-Comp babyLady-Comp baby hjælper dig både når du ønsker at opnå graviditet og ved barnløshed. Det er ikke bare en meget pålidelig måde at finde dine mest fertile dage på. Den registrerer også hvis du springer ægløsninger over eller hvis du har den hormonelle ubalance, der kaldes nedsat funktion i det gule legeme.

DEN SVARER DIG PÅ DE SPØRGSMÅL DIN GYNÆKOLOG VIL SPØRGE DIG OM

  • Hvornår sker din ægløsning?
  • Hvor lang er din cyklus?
  • Er dine hormoner i balance?

Slut med at nedskrive oplysninger om din cyklus dag for dag. Slut med at skulle tegne diagrammer. Slut med menneskelige fejl – din fertilitets computer gør hele arbejdet for dig. Det er sikkert, nemt, præcist og pålideligt.

HVORDAN

Den bestemmer hvornår du har dine fertile/frugtbare dage, bl.a. baseret på din morgen temperatur og vil give dig besked om dine mest frugtbare dage, på dagen du har din ægløsning og 5 dage forinden. Ved at bruge statistiske metoder, kan Lady-Comp baby også opdage grunde til barnløshed og hjælpe dig med det som evt. måtte være dit individuelle problem.

BLIV GRAVID

Med den integrerede cyklus og planlægnings statistik kan Lady-Comp baby ydermere hjælpe dig med at opnå graviditet ved:

  • at forudsige dine mest fertile dage
  • at indikere cyklusser uden ægløsning og afvigelser for hvornår din ægløsningsdag ligger
  • at holde styr på hvornår du har samleje
  • at vise antallet af hits mellem samleje og ægløsning og kønsprognose
  • at give dig en kønsprognose
  • at indeholde en indbygget graviditetstest
  • at give dig både undfangelsesdag og terminsdato

LADY-COMP BABY HJÆLPER DIG MED AT GØRE DRØMME TIL VIRKELIGHED

Lady-Comp baby’s planlægnings software er designet specielt for kvinder, som gerne vil undfange og specielt for de par der lider af barnløshed. Ved at holde styr på både datoer for samleje og den personlige cyklus sikres par de bedste muligheder for at blive gravid.

[products_carousel display=”category” product_cat=”19,58″ numberposts=”10″ featimg=”thumbnail” price=”true” quantity=”true” add_to_cart=”true” carousel=”true” auto=”true” minimum=”3″ items_min=”4″ items_max=”4″ items_scroll=”2″ timeout=”2500″ items_width=”130″ pager=”false”]

Er en fertilitets computer for alle kvinder?
Hver kvinde er unik og vores cyklus’er kan være helt forskellige. De fleste kvinder vil opleve at fertilitets computerne er perfekte til dem der ønsker at opnå graviditet. Mens andre kan opleve, at de har for mange røde dage pr cyklus. Det er svært at vide på forhånd, om en fertilites computer er noget for dig, men faktorer der influerer på antallet af de røde dage, er f.eks. hvis man har en meget uregelmæssig cyklus, om man har en decideret hormonel ubalance (som computeren så kan være med til at afsløre) og hvor regelmæssigt man sover, spiser og om man er stresset.