Sikkerhed med betalingskort

Her på WorldCare bruger vi Quickpay til at behandle dine transaktioner/betalinger med betalingskort.

QuickPay er en Nets godkendt og PCI-certificeret betalingsløsning. QuickPay betalingsløsningen benytter SSL-kryptering i kommunikationen med Nets. Ligeledes benyttes SSL-kryptering i kommunikationen mellem kunderne og serveren, hvor QuickPay er placeret. Dette betyder, at alle oplysninger, der sendes over internet, er krypteret med et sikkerheds-certifikat. Dette gør, at det ikke er muligt for uvedkommende at opsnappe informationer om kundernes betalingskort.

 

PCI-certificering

QuickPay er som en af de relativt få danske betalingsgateway fuldt PCI-certificeret.

Formålet med PCI-standarden er at have en fælles, international standard for, hvordan kreditkortdata skal håndteres. Standarden definerer en række krav til opbevaring, transmission og håndtering af kortdata – og til hvordan det skal kontrolleres, at kravene bliver overholdt.

Såvel forbrugere som e-handelsbutikker får gavn af de forstærkede sikkerhedskrav, der følger af den nye PCI-certificering. Ved at handle med leverandører, der har gennemgået PCI-certificeringen, reducerer man som e-handelsforretning risikoen for svindel og giver brugerne en større tryghed som kunde i forretningen.

 

SSL-kryptering i al kommunikation

SSL står for Secure Socket Layer og er en sikkerhedsprotokol. SSL sikrer, at data krypteres i kommunikationen mellem kunder, forretning og andre parter i handlen. Det betyder, at uvedkommende ikke kan opsnappe betalingskort-nummer under transaktionen. SSL funktionen ligger i browseren. Denne aktiveres automatisk, når der handles. Der skal derfor ikke installeres ekstra software for at kunne handle vha. SSL.