Økologisk trusseindlæg uden plastik

Vær social. Del gerne.. Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Trusseindlæg med en god pasform. Perfekt til når du starter med at bruge en DivaCup – indtil du har styr på hvor tit du skal skifte eller hvordan du får den sat rigtig ind.

Trusseindlæg lavet af økologisk bomuld og i stedet for plastik, bruges der bioplastik som er lavet er majsstivelse og er biologisk nedbrydeligt. Et blødt og dejligt trusseindlæg som holder dig tør og lader din hud ånde.

I æske med 22 stk.

 

Hvad er specielt ved Natracares produkter? 

Natracare har lavet hygiejneprodukter til kvinder siden 1989 – og består af et udvalg af naturlige produkter som har en god indflydelse på dit helbred og på miljøet. Natracare trusseindlæg er kun lavet af naturlige materialer som er fuldstændig klorfri og indeholder ikke tilsætningsstoffer, parfumer eller plastik.

Renhed hele vejen igennem

Natracare står for noget specielt, netop på grund af det de ikke indeholder! De er nemlig fri for kemi i bomulden, fri for rayon, ingen klor og ingen absorberings midler. Dette er super vigtigt da få produkter kommer så tæt på en kvindes krop som disse. De er lavet af biologisk nedbrydelige materialer som også gavner vores jord vi bor på.

Flere og flere kvinder vælger Natracare……

Fordi Natracare tamponer, bind og trusseindlæg er fri for klorin og fremstillet af økologisk bomuld og naturlige materialer. Mange kvinder ønsker at begrænse deres kontakt med syntetiske materialer, unødvendige kemikalier og tilsætningsstoffer. Natracare trusseindlæg er et naturligt valg for bevidste kvinder, fordi det er:

Klorfri. Dioxinforurening er et alvorligt miljøproblem, som forurener luften, vandet, jorden, planter og opbevares i vores fedtceller for altid. Det forårsages af forskellige naturlige og industrielle processer omfattende pesticidbesprøjtninger og klorblegning af materialer som benyttes til at producere papirprodukter såsom lommetørklæder, hygiejnebind, trusseindlæg og tamponer. Det er derfor, vi sikrer at Natracare produkter er fuldstændigt fri for klor.

Lavet af Økologisk Bomuld. Pesticider er meget udbredt i verden og er meget skadeligt for mennesker og miljøet. At foretage økologiske valg hjælper med til at reducere miljøforurening og vores personlige udsættelse for dioxiner. Det er derfor vi sørger for at Natracare renseservietter til intim hygiene er lavet af godkendt økologisk 100 % bomuld.

Der bruges naturlige materialer. Kvinder, som lider af hudallergier, irritation, smerter og kløen, finder måske at deres symptomer bliver værre under deres menstruation. Mange gynækologer anbefaler disse kvinder at skifte over til Natracare bomuldsprodukter for at undgå de syntetiske og kemiske stoffer i normale hygiejne produkter. Mange har fået det bedre efter brugen af Natracare produkter, fordi Natracare tamponer og de intime vådservietter er lavet af økologisk 100 % bomuld, som ikke er klorbleget og som er fri for rayon, bindestoffer, plastik og dufte. Natracare bind indeholder ikke polyacrylate absorberinger (kemiske stoffer som opsuger væske) eller plastik, som når de er tæt på huden, kan forårsage irritation.

Biologisk nedbrydelig. I Danmark bruger vi ca. 900.000 bind, tamponer og trusseindlæg hver dag. Det giver ca. 325 millioner stk. pr år. I Europa bruges der samlet ca. 32 milliarder stk. og i USA ca. 45 milliarder stk. pr. år. Dertil skal lægges alle restprodukter ved produktion og emballagen. Én tampon tager ca. 6 mdr. at nedbryde i naturen. Et bind tager 100vis af år at nedbryde i naturen. Uanset om de ender på forbrændingen, lossepladsen, i havet, i skoven, i naturen, så består de af mange kemiske og farlige stoffer som f.eks. dioxin. Natracare produkterne er mellem 95 % og 100 % biologisk nedbrydelige og kompostérbare.