Kan min DivaCup tilbageleveres?

Vær social. Del gerne.. Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Vi tror på en anden form for at levere tilbage.

Nemlig at give noget:
  • til naturen
  • til styrkelsen af alle kvinders helbred
  • til et liv langt nemmere
  • til en verden med mindre forurening
  • til mindre styring fra muliti-internationale firmaer
Det kan tænkes at det ikke er den form for tilbageleveringspolitik du tænker på, men det er gaver som er værd at investere i.

DivaCup er klassificeret indenfor medicinsk udstyr,
som et hygiejne produkt til personlig brug
og må ikke hverken byttes eller tilbageleveres.
Alt salg er endelig

Langt de fleste kvinder har stor succes med deres DivaCup, nogen endda fra første gang de tager den i brug. Andre skal lige bruge et par dage eller et par menstruationer på at finde ud af hvordan de gør. Med hjælp fra brugsvejledningen og evt. også de informationer du finder her på siden, Tips For Succes og kundeservicen, har mange kvinder hurtigt fundet fidusen og deler deres begejstring og erfaring på feks FaceBook, Twitter, You tube osv. med andre kvinder.

Igennem vores 20 års erfaring med at udvikle og promovere menstruationskopper, ved vi, at med bare lidt tålmodighed og øvelse, vil du også hurtigt kunne være med i gruppen af kvinder der har opdaget DivaCup’ens fordele. Husk at når du skal lære noget nyt, som f.eks. den gang du skulle lære at cykle, så skulle du lige finde ud af det – og når først det kørte, ja så har du sikkert ikke skænket det en tanke siden.

I de sjældne tilfælde at der er en defekt på koppen, så kontakt mig venligst indenfor 60 dage efter købet. For at jeg kan se hvad det drejer sig om, vil jeg bede dig om at maile mig et billede af koppen, sammen med en beskrivelse af defekten og en kopi af din faktura/bon fra da du købte den.