Medicinske spørgsmål om DivaCup

Vær social. Del gerne.. Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Komfort, brugervenlighed og viden om egen menstruationscyklus er positive egenskaber, der kommer med at bruge DivaCup menstruationskop.
I nogle tilfælde har kunder rapporteret, at komforten i DivaCup’en giver en mindre smertefuld menstruation og nogle kvinder glemmer endda helt at de menstruerer!

Vi har fundet, at kvinder, der bruger DivaCup er mere bevidste om deres cyklus sundhed end kvinder, der benytter de traditionelle engangstamponer og -bind. Det skyldes at brugen af en DivaCup gør, at du som kvinde, bogstaveligt talt er i stand til at forbinde dig med din menstruation og krop.
Vi har samlet nogle vigtige medicinske oplysninger, du måtte have spørgsmål om.
Bemærk: Følgende er beregnet til at være oplysende karakter og tilbydes ikke som medicinsk rådgivning, heller ikke erstatte konsultation med din læge. Hvis du har nogen gynækologisk / medicinske problemer eller betingelser vedrørende brug af interne hygiejneartikler, opfordrer vi dig til at kontakte din læge

Har du et spørgsmål om DivaCup menstruationskop, som du ikke har fundet svaret på på sitet her??

Så kan du sende mig en email. Du kan selvfølgelig spørge anonymt (Bare skriv dit navn som Anonym f.eks.) hvis du ønsker det.

Svaret vil du modtage personligt, men det vil også blive lagt herop. 

BEMÆRK at FAQ sektionen løbende opdateres.