DivaCup og sport eller aktiv livsstil

Vær social. Del gerne.. Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Du har så mange krav til brug af din tid – menstruations-pleje bør ikke være en af dem.
DivaCup menstruationskop tilbyder op til 12 timers problemfri menstruations-pleje, uanset formen af aktiv sport eller svømning du dyrker, hvilket giver dig ultimativ komfort uden at sætte dig fast på en tidsplan.

DivaCup’en er fremragende til brug under rejser. Den vejer og fylder så lidt og der er ingen stor beholdning at pakke eller løbe tør for. Fra forretningsrejser over familierejser til rygsæksrejser – DivaCup er alt hvad du har brug for!
Når du vasker den i fjerne områder, anbefaler vi dog at du vasker den i flaskevand. Har du brug for at tømme og skylle den på et offentligt toilet, kan du nøjes med at tørre den af med en intimvaskeserviet eller noget toiletpapir og derefter genindsætte den. Den vigtigste ting at huske er, at dine hænder skal være rene, når du indsætter eller fjerner koppen.

DivaCup’en er fantastisk for svømmere, udendørs entusiaster, aerobic timer, dykning, rejsende, campister og så videre. Du vil føle dig frisk, sikker og frigjort og du slipper for at skulle pakke bind og tamponer med på turen, da du ikke løber tør for beskyttelse.
Ingen bekymringer om du er tæt nok på et toilet så du kan skifte. Ingen restriktioner på fysisk aktivitet. Og eftersom at du kan bære din DivaCup i en længere periode ad gangen end med bind og tamponer, har du fornøjelsen af ikke at behøve at tænke på din menstruation hele dagen.

Har du et spørgsmål om DivaCup menstruationskop, som du ikke har fundet svaret på på sitet her??

Så kan du sende mig en email. Du kan selvfølgelig spørge anonymt (Bare skriv dit navn som Anonym f.eks.) hvis du ønsker det.

Svaret vil du modtage personligt, men det vil også blive lagt herop. 

BEMÆRK at FAQ sektionen løbende opdateres.