DivaCup model 1
DivaCup model 1DivaCup menstruationskopDivaCup

DivaCup, model 1, under 30 år og ikke har enten født/kejsersnit

349,00 DKK

 • Til kvinder under 30 år, som hverken har født eller fået kejsersnit
 • Den originale, den mest solgte og den førende menstruationskop – og den eneste i verden der er certificeret som medicinsk udstyr

 • Vogt dig for billige dårlige kopier, gå efter det bedste og vær 100% tryg, beskyttet og sikker – køb en DivaCup

Varenummer: 30. Kategorier: , , .

Produktbeskrivelse

Vær social. Del gerne.. :-) Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Er du over 30 år eller har du født eller fået et kejsersnit?
Så er det model 2 du skal bruge.

Hvor skal den sidde!! Hvad skal jeg gøre!! Jeps, du skal bære din DivaCup i bunden af skeden – men jeg lover at det ikke er ulækkert som det måske lyder. Faktisk, er jeg sikker på at din krop vil takke dig for at du ikke belaster den med kemi og gør det meget nemmere for dig.

DivaCup er en genanvendelig klokkeformet menstruationskop, der bæres indvendigt i bunden af skeden og som opsamler blodet frem for at absorbere det.

DivaCup hjælper kvinder med at have en god og sund kontakt med deres krop og deres menstruations cyklus.

Den er perfekt under alle former for aktiviteter (til lands, til vands og i luften) og dens nemhed og den renhed der medfølger, vender oplevelsen ved menstruation fra at det er noget ulækkert til noget rent, hygiejnisk og nemt.

Du kan bære din DivaCup op til 12 timer imellem at den skal tømmes og genindsættes og kan være dejlig fri det meste af dagen – uden af hverken du eller andre vil kunne se eller lugte ”at det er den tid på måneden”

Menstruationskopper har eksisteret siden 1930’erne hvor kvinder søgte efter alternativer til datidens metoder og gennembruddet på markedet er først kommet her langt senere. Endelig har kvinderne turdet bryde de gamle vaner og sagt farvel til både lugte og ubehag.

DivaCup:

 • 12 timers beskyttelse ad gangen
 • Renhed 24 timer i døgnet, intet der lugter eller hænger forneden
 • Fremstillet at den højeste kvalitets medicinsk silikone for at sikre behag og holdbarhed
 • Indeholder ikke nogle af følgende komponenter: latex, plastik, PVC, acryl, BPA (bisphenol A), phthalater, elastomer, polyethylen og er helt fri for farver og farvestoffer
 • Genanvendelig og bæredygtig – ingen affald og ingen kemikalier. Hjælp miljøet
 • Har praktiske riller ved stilken som sikrer nemmere udtagelse
 • Studier viser at der ingen risiko er ved at bruge en DivaCup, når man har en spiral indsat. Man skal bare huske at følge anvisningerne.
 • Godkendt af de Amerikanske (FDA), de Australske (TGA) og de Canadiske (Canada By Health) sundhedsmyndigheder.
 • DivaCup er den eneste menstruationskop i hele verden, der har opnået certificering som medicinsk udstyr ( ISO 13485:2003)

Vogt dig for billige dårlige kopier, gå efter det bedste og vær 100% tryg, beskyttet og sikker – køb en DivaCup

Nysgerrig efter at læse mere?

Video om rengøring

Anmeldelser

 1. Maiken

  :

  Mange tak for den grundige hjælp over telefonen og for at tage dig tid til mig. Jeg føler mig i trygge hænder med al den viden du har. Det var meget informativt og brugbart.

 2. Anna, Kbh

  :

  Jeg er nødt til at sige, at jeg synes det en yderst sympatisk forretning du driver og ikke mindst en yderst sympatisk facon du driver den på. Jeg vil anbefale sitet til alle jeg kender.

 3. Mathilde, Aarhus

  :

  Jeg må skynde mig at købe en ny DivaCup, for min anden jeg har haft i 5 år er desværre blevet væk. Kan ikke leve uden min DivaCup.

 4. Irene, Vanløse

  :

  Hurra, havde jeg da bare hørt om en Divacup for 10 år siden, den er jo genial. Føler mig ren og lækker og så sparer jeg en masse besvær og penge.

 5. Trine, Lyngby

  :

  Vil bare lige fortælle at nu har jeg afprøvet the DivaCup. For dælen da, hvor er det nemt, og føles altså så rart at jeg er med til at reducere antallet af bind og tamponer på lossepladserne. FEDT!!

 6. Eva, Ikast

  :

  Bestilte en DivaCup som kom samme dag jeg fik min menstruation, hvilken fuldtræffer! Har nu prøvet den og er begejstret. At slippe for at skifte hele tiden, og ikke behøve at vågne op med en propfuld tampon der lækker, er SÅ skønt.

 7. Karen, Tisvilde

  :

  Jeg vil bare gerne fortælle hvor taknemmelig jeg er over at have en DivaCup. Dette er min 4. menstruationsperiode hvor jeg bruger den, og den kom lige tids nok til min store udenlandsrejse. Den er perfekt at have med ud og rejse og jeg er også lykkelig for at jeg ikke længere belaster vores hårdt udsatte miljø.

 8. Jazmin, Hillerød

  :

  Jeg fik for lidt over 2 år siden udvidet min verden ift. min cyklus. Jeg fik foræret en divacup af min mor, som var noget meget nyt for mig. Dette møde var kærlighed ved første blik Jeg fandt det fantastisk, alt det positive ved denne cup. Alt fra hvad den er lavet af, til letheden ved at bruge den, de sparede penge som let kan løbe op når der skal købes bind og tamponer og ikke mindst hvor godt det er for miljøet. Udover dette, har jeg fået et helt nyt forhold til min menstruation. Det er gået fra noget der skulle overståes og var ulækkert, til noget meget smukt og kraftfuldt. Da blodet ikke kommer i kontakt med ilt, er der nu intet uhygiejnisk ved det. Men blot det smukke resultat af min krops fantastiske naturlig arbejde. Jeg er så taknemlig. Foruden divacuppen, har jeg fået en ladycomp. som hjælper mig med at have styr på min cyklus. Jeg har i mange år været fortvivlet, da jeg ikke kan tåle nogen form for p-piller eller mini-p. Så er få dette skønne alternativ i mit liv, har været utroligt befriende og beroligende. Jeg kan på det varmeste anbefale begge produkter. Og Jasminikka er jo fantastisk sød til at hjælpe, på alle måder.

 9. Helle, København

  :

  Jeg må lige fortælle at jeg er meget taknemmelig for at jeg gav min Divacup en ekstra chance. Først kunne jeg ikke få det til at fungere, så ringede jeg til dig, du gav dig god tid til at hjælpe mig og delte ud af gode fif – og som du sagde, der var heller ingen der forventede at jeg ku cykle første gang jeg satte mig op på en cykel. Og nu fungerer det bare perfekt. Jeg er overrasket over hvor nemt og let det hele er blevet når jeg har min menstruation. Og gud, hvor sparer jeg mange penge.

 10. Rikke, København

  :

  Jeg føler mig meget tryg ved at Divacup har opnået status som medicinsk udstyr. Så ved jeg med sikkerhed, at det jeg bærer indeni mig i 5 døgn hver måned, er helt uskadelig for min krop. Divacup er og bliver den bedste menstruationskop på markedet.

 11. Mie

  :

  Et sjældent produkt der rent faktisk lever op til det der loves OG som er godt for miljøet, for din sundhed og for pengepungen

Tilføj en anmeldelse